Sanki invokerı alınca geri vermedik Hemen ne bu damarİşte bunlar bu kadar arkadaşlar bakın görün. Az çok ne olduğunu tahmin edersiniz.
Sanki invokerı alınca geri vermedik Hemen ne bu damarİşte bunlar bu kadar arkadaşlar bakın görün. Az çok ne olduğunu tahmin edersiniz.
Bana maval okuma.Valla ben ne gelse hayırsız aydına atıyorum fati adam cıbıl cıbıl oynuyor her heroyla allan fakiri.
Ben verirken geri ver diye mi verdim? Yoksa sen gelip bana düştü aynısı al geri mi dedin?Sanki invokerı alınca geri vermedik Hemen ne bu damar
Hayır fatih sanki ciddiyim makara yapiyorum surda sanki gelip istedin de olmaz abi veremem falan filan dedim ne gereksiz yere gerginlesiyosunBana maval okuma.
Ben verirken geri ver diye mi verdim? Yoksa sen gelip bana düştü aynısı al geri mi dedin?
Hayır fatih sanki ciddiyim makara yapiyorum surda sanki gelip istedin de olmaz abi veremem falan filan dedim ne gereksiz yere gerginlesiyosun
Ne kadar lazım fatih söyle Bayadır steami de açmıyorum boşuna aldık compendiumu..
Sabah izledim ben de nasıl ellerini açarak sevdiğine kavuşmaya çalışıyor Bu arada deney yapıyorum fati smurf açtım bakalım kaç açılacak mmr.,