Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Dota 2 (2013)

Dota 2 oynuyor musunuz

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0

Morbious

Beyler size bi sorum olacak şimdi ben Dota 2 yi yükledim baya güzel oyun (henüz acemiyim :D )
Arkadaşa söyledim gel oynalım ,dedi oynayamayız steamde arkadaş eklemek engellenmiş para yoluyla falan dedi ben pek anlayamadım meseleyi bilen varsa ve arkadaşlarla nasıl oynayacağımı anlatırsanız sevinirim
şimdiden ilginize teşekkürler.

Beyler size bi sorum olacak şimdi ben Dota 2 yi yükledim baya güzel oyun (henüz acemiyim :D )
Arkadaşa söyledim gel oynalım ,dedi oynayamayız steamde arkadaş eklemek engellenmiş para yoluyla falan dedi ben pek anlayamadım meseleyi bilen varsa ve arkadaşlarla nasıl oynayacağımı anlatırsanız sevinirim
Arkadaş eklemeyi açman için 1 tane oyun alman lazım paralı.Steamden paralı oyun alınca hesabın premium tarzı birşey oluyor.

Dota 2 içerisinden arkadaş numarasıyla ekleyebilirsin.

Paralı bir oyun alması gerek steamden arkadaş ekleme özelliği açılabilmesi için.Ya da gift ile bir oyun açacak.Bir kaç dolarlık oyunlar var benim iki arkadaşım öyle yaptıydı.

@Morbious

İlla oyun almana gerek yok, sadece steamden fake hesap olmadığını kanıtlamak için birşey alman gerekiyor. Ben smurf hesabımda oyun almadan dotadan eşya aldım açıldı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık