Her güncelleme sonunda sövüyorum. Herifler bilerek yapıyor.Aha gelmiş
Edit: gelmemiş
techies e kesinlikle nerf gelmeli 1 lvl 1. lane mine 300 fiziksel vuruyor eger range hero yoksa elinde lane de kasma şansın yok net suicide açarsa zaten direk ölüm sebebi 2 lvl de en tehlikeli hero kesinlikle nefret ettim
Her güncelleme sonunda sövüyorum. Herifler bilerek yapıyor.
Tüm maçları birlikte oynadığım arkadaşım Techies hastası %54 win ratemi %52'ye düşürdü o kadar gereksiz bir hero ki earlyde istediğin kadar kill alsın genede 4 vs 5 oynuyorsun ve o maç dakika 80'e kadar uzuyor ve sonunda yeniliyorsunuz. Cidden çok gereksiz bir hero earylde istediği kadar ezsin latede hiç bir şey yapamiyor cidden sadece late heronuz rakibin herosundan daha iyi olsun her türlü kazanıyorsunuz. test ettim onayladım ne yazık kitechies e kesinlikle nerf gelmeli 1 lvl 1. lane mine 300 fiziksel vuruyor eger range hero yoksa elinde lane de kasma şansın yok net suicide açarsa zaten direk ölüm sebebi 2 lvl de en tehlikeli hero kesinlikle nefret ettim
Tüm maçları birlikte oynadığım arkadaşım Techies hastası %54 win ratemi %52'ye düşürdü o kadar gereksiz bir hero ki earlyde istediğin kadar kill alsın genede 4 vs 5 oynuyorsun ve o maç dakika 80'e kadar uzuyor ve sonunda yeniliyorsunuz. Cidden çok gereksiz bir hero earylde istediği kadar ezsin latede hiç bir şey yapamiyor cidden sadece late heronuz rakibin herosundan daha iyi olsun her türlü kazanıyorsunuz. test ettim onayladım ne yazık ki
hocam kusura bakma ama senin arkadaşın noobmus demekki techies 4v5 demek değil. Birde early game de istediği kadar ezsin ne demek asıl late game daha çok iş yapıyor. Ben kaç tane işe yaramaz takımda maçları 60 70dk ya uzatarak oyun kazandırdım. Buyur sana 63 win oranlı 2-KDA ratio lu tech http://www.dotabuff.com/players/106224337. Emin ol kaybettiğim maçların bir çoguda senin zihniyette olup tech 4v5 mantık gibi oyun boyunca laf yapıp feedleyen adamlar yuzundendir.Tüm maçları birlikte oynadığım arkadaşım Techies hastası %54 win ratemi %52'ye düşürdü o kadar gereksiz bir hero ki earlyde istediğin kadar kill alsın genede 4 vs 5 oynuyorsun ve o maç dakika 80'e kadar uzuyor ve sonunda yeniliyorsunuz. Cidden çok gereksiz bir hero earylde istediği kadar ezsin latede hiç bir şey yapamiyor cidden sadece late heronuz rakibin herosundan daha iyi olsun her türlü kazanıyorsunuz. test ettim onayladım ne yazık ki