Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Dota 2 (2013)

Dota 2 oynuyor musunuz

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
The International prize pool is already halfway to the 15 million dollar mark in just 10 days, with 90 days to go. We’re still working on building the second set of Immortal items, but they’re not quite ready yet. We know the most important aspect of these Immortals is their quality level, so we are also planning on spending some extra time polishing them rather than releasing them quickly.

You’ll still see an update to the Compendium this week though. Included in that update you’ll find new challenges, the Item Recycling system, and new ways to earn Compendium Points.

İmmolar biraz geç gelecek geç olsun güzel olsun diyorlar. Hafta sonu da gelir bence bir güncelleme.

O değil de TI 5 çöp olacak beyler böyle giderse. 15 - 20 dakika sürüyor oyunlar şaka gibi.
Yok ya The Summit'de böyle oldu nedense RedBull turnuvasında maçlar 30 dakika falandı. Yani adamların Midi o kadar ezilince bunun olması kaçınılmazdı. TI'da geçen sene ki gibi bir rezalet olacağını sanmıyorum

İmmolar biraz geç gelecek geç olsun güzel olsun diyorlar. Hafta sonu da gelir bence bir güncelleme.
O postu gördük zaten. O yayınlanalı çok oldu ayrıca beni ilgilendirmez o ti5 ile 4 arasında koca bir yıl var bu adamlar geçen hafta düzenlemedi ya dergi ödüllerini büyük ihtimalle rehabet düşmesin diye geciktiriyorlar. Kalan 80 günde alanlar birşeyler isteyebilir doğal olarak.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık