ShishiSonsonn
+1 dergi 27 lira üstüne 2400 puan alarak 50 levelden başlarsın oda 27,50 olması lazımdı
+1 dergi 27 lira üstüne 2400 puan alarak 50 levelden başlarsın oda 27,50 olması lazımdı
2400 değil o 2700 50 olmak içinde temiz 50 lira harcıyorsun , 205 lvl biri olarak tecrübe konuşuyor+1 dergi 27 lira üstüne 2400 puan alarak 50 levelden başlarsın oda 27,50 olması lazımdı
Compendium party'si kurarak bir seviye atlatabilirsin, Tabii ki 4-5 maç win almanız gerekiyor o party ile.Compendium'da seviye atlamak için neler gerekli?
205 mi hey maşallah ben 85 kadar aldım büyük ihtimalle 100 yapıp bırakırım ama 3.immortal hazinesi güzel gelirse dayanamayabilirim Normalde almayacaktım ama Gaben beni zayıf tarafımdan vurdu. Huskar immortalını gördüğüm gibi gidip level aldım :\2400 değil o 2700 50 olmak içinde temiz 50 lira harcıyorsun , 205 lvl biri olarak tecrübe konuşuyor
ilk 2 ımmortal itemim luna nın gold silahı bide huskar kafalık205 mi hey maşallah ben 85 kadar aldım büyük ihtimalle 100 yapıp bırakırım ama 3.immortal hazinesi güzel gelirse dayanamayabilirim Normalde almayacaktım ama Gaben beni zayıf tarafımdan vurdu. Huskar immortalını gördüğüm gibi gidip level aldım :\
Az olurmuş. Başta çoksa da 2 dolar falan olur yani çok para etmez .Bugun arkadasa 2 bana 1 night stalker dusurduk. Tahmini fiyati ne kadar olur night stalkerlarin?
ya satilabildigi gun saticam ya da uzun sure bekleyip itemin community de bulunmaz hale gelmesini bekleyecegim. Umarim iyi para eder ya.Az olurmuş. Başta çoksa da 2 dolar falan olur yani çok para etmez .
Yok olmaz öyle birşey kullanabileceğin tek kısım sevdiğin diğer bir immortal ile takas edebilmek olur. Özellikle treasure I tamamen boş itemler lunanın golden bile herkeste var.ya satilabildigi gun saticam ya da uzun sure bekleyip itemin community de bulunmaz hale gelmesini bekleyecegim. Umarim iyi para eder ya.