Bkb eski haline dönmedi satılabilir hale getirildi. Cd yenilenmediği için saçma bir update. Wknın ulti ise 1200 aoe içinde olan dost kahramanlar ölüyorsa 5 saniye boyunca etheral formda ölümsüz oluyorlar. Spell kullanabiliyorlar mesela tidehunter tam ölmek üzere sen blink ile atladın adamın dibine ölmüyor ve ravage atabiliyor. Veya enigma ama 5 saniye sonra kesinlikle ölüyor. Yani bait için çok efsane birşey. Sen şuan sordun bende şuan uydurdum tide olayını. Pro maçlarda neler yaparlar sen düşünWK'nın Aghanim'i tam anlayamadım. Bir üstten geçebilir misiniz?
Bkb de eski haline dönmüş.
Hmm en azından 5 saniyeye düşünce oyuncular satacaktır direkt yerine daha yararlı bir şey koyabilirler. Yanlış anlamışım.Bkb eski haline dönmedi satılabilir hale getirildi. Cd yenilenmediği için saçma bir update. Wknın ulti ise 1200 aoe içinde olan dost kahramanlar ölüyorsa 5 saniye boyunca etheral formda ölümsüz oluyorlar. Spell kullanabiliyorlar mesela tidehunter tam ölmek üzere sen blink ile atladın adamın dibine ölmüyor ve ravage atabiliyor. Veya enigma ama 5 saniye sonra kesinlikle ölüyor. Yani bait için çok efsane birşey. Sen şuan sordun bende şuan uydurdum tide olayını. Pro maçlarda neler yaparlar sen düşün
Bkb önemlI. Oyuncular satmak yerine refresher alıp 10 saniye kullanıyorlar. satılabilir olması iyi oldu yanlışlıkla satın alınırsa falan satılabilir Falan.Hmm en azından 5 saniyeye düşünce oyuncular satacaktır direkt yerine daha yararlı bir şey koyabilirler. Yanlış anlamışım.
5 saniye ne demek ya, maçlarda epey picklenebilir WK artık. İlk WK'yı harcasan ayrı dert harcamasan ayrı dert. Önümüzdeki Ti de epey şey göreceğiz desene.
Winter eklenmiş lobiye artık. Epeyde değişmiş bakalım.
O değil de tango ile ward yeme olayı değişik olmuş.
Lotus orb her heroya gider be. :/Burdan bakabilirsiniz hatta.
https://www.youtube.com/watch?v=u5ZW0iOSvH8&list=PLFHQhWE-kG_5vHMMfFDVvqYDjhBwAq4VC