Damga yeriz puppey kırık kolla açıklama yapar ti5'teŞaka maka Adekse gidip bunların parmaklarını kırsak ti5'i yalan ederiz
Damga yeriz puppey kırık kolla açıklama yapar ti5'teŞaka maka Adekse gidip bunların parmaklarını kırsak ti5'i yalan ederiz
GoD Knows Bro !!..ohhhh mis gibi feedledim varya kendimi çok iyi hissediyorum. Kuryeyi öldürdüm kulelerin kalkanını boşa harcadım, feedledim küfürleri aldım ve 4 kişiye disconnect çektirdim. Söyle bugün dota 2 için ne yaptın?
Saçmalamanın daniskasını gördüm şuanBu clock nasıl bir herodur? Tank desen öyle tank bir hero değil, ganker desen pudge gibi bir kill kapasitesi yok. Bana biraz gereksiz geliyor belki hiç işe yaradığını görmediğimdendir. sırf publarda değil pro maçlarda da çok efektif bir hero değil.
Saçmalamanın daniskasını gördüm şuan
[video=youtube;TTShDgHN2c8]https://www.youtube.com/watch?v=TTShDgHN2c8[/video]Bu clock nasıl bir herodur? Tank desen öyle tank bir hero değil, ganker desen pudge gibi bir kill kapasitesi yok. Bana biraz gereksiz geliyor belki hiç işe yaradığını görmediğimdendir. sırf publarda değil pro maçlarda da çok efektif bir hero değil.