Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Dota 2 (2013)

Dota 2 oynuyor musunuz

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Arkadaş nefret ettirdiler oyundan ya nefret. allahın veletleri allahın rusları ukraynalıları sen support sun 10 dk olmuş şu kuryeyi al artık. kuryeyi, şu kuryeyi artık AL! AL! artık al! al a.... kdm...çoc... başladım feedlemeye sonrada noob you noob diyorlar. lan olm kuryee!!! lan kurye!!! 10 dk olmuş kuryemiz yok lan sen supportsun neye para kasıyon al şunu lan. adam ks atıyor last hit yapmaya çalışıyor phantom olmuşum farm lazım la bıraaaaakk! Nickim "Mid Or Feed Choose" önceden Feed Terrorist idi. takımımda noob varsa. carry almış ve sürekli feedleyen biri varsa. Support varsa ve ne kurye ne ward hiçbirşey almıyorsa. :):):):) enemy come mid ım feeding der olmadı bir roket atar mutluluklar dileriz.
Sabaha karşı gerçekten bebelerle doluyor oyun, ama gece ve akşamüzeri oyunun içeriğini bilenler denk geliyor. MMR oyunlarından bahsediyorum, Pub gameleri bilmiyorum.

Arkadaş nefret ettirdiler oyundan ya nefret. allahın veletleri allahın rusları ukraynalıları sen support sun 10 dk olmuş şu kuryeyi al artık. kuryeyi, şu kuryeyi artık AL! AL! artık al! al a.... kdm...çoc... başladım feedlemeye sonrada noob you noob diyorlar. lan olm kuryee!!! lan kurye!!! 10 dk olmuş kuryemiz yok lan sen supportsun neye para kasıyon al şunu lan. adam ks atıyor last hit yapmaya çalışıyor phantom olmuşum farm lazım la bıraaaaakk! Nickim "Mid Or Feed Choose" önceden Feed Terrorist idi. takımımda noob varsa. carry almış ve sürekli feedleyen biri varsa. Support varsa ve ne kurye ne ward hiçbirşey almıyorsa. :):):):) enemy come mid ım feeding der olmadı bir roket atar mutluluklar dileriz.
Abi high rating oyunları gerçekten seviyorum :D Supportum son oyunda 3 dkk kamp kurdu adamların kule arkasına bottle'li kuryeyide kesti , adamı direk commendledim :D

Oyun ne garip olmuş. Herkes bkb, dagger, force stuff üçlüsüyle geziyor. O kadar yeni item var hiçbiri kullanılmıyor resmen. Çok sıkıcı geldi bu durum :/ onun haricinde 3 kişi giriyoruz kazansak da kaybetsek de eğleniyoruz. Bazen hepimiz divine kasabilirken bazen de yalvarıyoruz karşı tarafa abilerim artık kesmeyin de en azından bi bot alayım, hem öyle daha hızlı kesersiniz diye.

Oyuna başlayalı iki hafta oldu olmadı bir çok rustan iyiyim.Allahtan LoL topluluğu gibi değil arada sirada yardımcı olan arkadaşlar çıkıyor. Yine de 50 level arkadaşla oyuna girdigimde 13/5 pudge oynadım rus a karşı arkadaş ruslari atamiyor muyuz oyundan?

İD numaralarınızı yazarsanız ekleyim lobi içini. Şuan pek açık olan kişi yok ama ekleyim ne olur ne olmaz.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık