Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Dota 2 (2013)

Dota 2 oynuyor musunuz

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Yok monkin oynarım.Baya hoş görünüyor tipi bu yüzden :D
Ahaha, kaçırmışım moonkini sorduğunu. Çok iyiler ya onlar şu sıralar. Baya vuruyorlar pve'de ama pvpde zayıflar sanırım biraz. O uçmaları cidden çok komik göbekli göbekli takılıyorlar :D Da ben sevmiyorum onları çok sıkıcı bence. İlla range dps oynayacaksam Warlock oynarım. Mage Hunter falan çok sıkıcı bir kaç tuşla oynamanın hiçbir anlamı yok. Geri başlayacaksan haber ver yardımcı olurum.

Roronoa Zoro

Cidden çok sıkıldım nooblardan ya. Hayır her oyunda neden benim takımıma denk geliyorlar bunu anlamıyorum. Bilen birileriyle oyun atma vaktim geldi benim ekleyin beyler oynarız. Feed Terrorist

3-4 k arası cidden low adamlarla dolu bak noob demiyorum low diyorum , low demek oyunu bildiğini iddaa eden ama hiçbirşeyden anlamayan adam demek , kendinize güveniyorsanızda yeni acc açın rankı yüksekten başlayın .

Roronoa Zoro

ÖFffff phantom la farmı baya düzelttim ya. 17. dk da alıyorum phase, domi, battle furry bitmiş oluyor.

ÖFffff phantom la farmı baya düzelttim ya. 17. dk da alıyorum phase, domi, battle furry bitmiş oluyor.
Ben o sıralarda en fazla bot wand birde cükibik bir item bitirmiş oluyorum iyimiş ya.

@ Shisui
Aslında benimki daha kolaydı. Blink + q triple. Clinkz çöpü ne u oda yattı. Diğerinde takımdakilerin canını azalttı zehre dayanamadı fazla.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık