Ekle o zaman combowombo diye arat luffy olan benim. Sen zeus al ben pa alayım.Beyler ben oyunu daha çabuk öğrenmek için sizle oynamak istiyorum bi de tabi sizi sevdiğimden . beraber oynayalım. çok pis pa ve zeus oynarım
Ekle o zaman combowombo diye arat luffy olan benim. Sen zeus al ben pa alayım.Beyler ben oyunu daha çabuk öğrenmek için sizle oynamak istiyorum bi de tabi sizi sevdiğimden . beraber oynayalım. çok pis pa ve zeus oynarım
Bende geliyim mi. Hafif alışmaya çalışıyorum dota 2ye. Feedlemem ama :$Ekle o zaman combowombo diye arat luffy olan benim. Sen zeus al ben pa alayım.
Ben bile feedliyorum sen de feedlersin.Bende geliyim mi. Hafif alışmaya çalışıyorum dota 2ye. Feedlemem ama :$
Aşırı derecede diyim o zaman . Bilmiyorum ya. Yeni başladığımdan heralde çok pro gelmedi karşıma. Geleninde ezdigi oldu yalan yok Dota 1 tecrübem var. Akşam gelirseniz atalım 1,2 el. Sitedekiler ne kadar pro ogreniyim azBen bile feedliyorum sen de feedlersin.
Ben bile feedliyorum sen de feedlersin.
Jungle sniper konuştu.
Ona sadece ben jungle sniper diye yaftalayabilirim bir başkası değil yerini bil !!!!1!!!!!Jungle sniper konuştu.
Hiç jungle gank gitmeyip kessene şunu diye voide ağlayan qw invoker da konuştu ooh mis.Ona sadece ben jungle sniper diye yaftalayabilirim bir başkası değil yerini bil !!!!1!!!!!
Dostum oyun çok değişti aylık 12 milyon sabit oyuncusu var. Kendi istatistiklerine göre.Arada şu yazdıklarınızı okuyorum da Dota, ne kadar değişmiş ya. Yok Roam'lar yok sup'lar yok jungle'lar. Eskiden sadece Beastmaster mıydı, hani modeli WC3'ten Druid of the Claw olan dayı, o ayısıyla anca dönebilirdi. Gerçi sonra oduncu baltası falan gelmiş oyuna belki o yardımcı oluyordur bilmiyorum
Eskiden en iyi takım kompozisyonu 1 tane stun'ı olan hero'yu bir kişiye aldırabilmekti. 4 kişi picklediyse geriye kalan kişiye Centaur falan almak kalıyordu. Kim daha iyi agi heroları oynuyorsa o takım kazanıyordu. 5 melee takım gelmişti bir kere -ar'dan da karşıda herkes 3-4 BM (%20 melee dmg return) + 1-2 HoT çıkmıştı kesemiyorduk (%hp regen yerine direkt 11 hp regen verirdi combat sırasında da çalışırdı) kesemiyorlardı. Abaddon oynuyordum hala hatırlarım.
Oyunda hala orb effect var mı? Skadi+deso hala range herolarda çalışıyor mu?