Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Dota 2 (2013)

Dota 2 oynuyor musunuz

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Arkadaşlar Dota 2'ye başladım.Çok acemi olarak.Genel hatlarıyla kavradım oyunu fakat çok hero ve item olduğu için hangi hero için hangi itemin gerekli olduğu konusunda sıkıntı çekiyorum.Ayrıca gerekli item kombinasyonlarında da çok zorlanıyorum.Bu eksiklerimi nasıl geliştirebilirim önerdiğiniz site video vs var mı?
Şöyle söliim üstadım 2003 yılından beridir oynayan bir insanım bazen ben bile yanlış item alabiliyorum heroya :D Ama genel hatlarıyla öğrenmen 1.5 yılını alır . Önerilenlerede bağlı kal derim başlarda .

RYUU

Bu oyunu 2,3 sene oynamadan öğrenemezsin. 112 hero ve onlarca aktif item var. Önerilen itemleri görmek istiyorsan zaten kendiliğinden gösteriyor oyunun kendisi. Oyun içindeki hero değişkenleri ve hangi heronun senden önde olduğu çok önemli. Kısaca şimdilik önerilen itemlere bağlı kal, takım oyunu oynamaya çalış, karşıdaki heroların ne yaptığını göz önünde bulundur. Zamanla öğrenirsin.
Ha bir de şöyle bir şey var, öğrenmeye başladığın zaman en zevkli zamanlar oluyor değerini bil. Sonra bağımlı oluyorsun. Sigaraya başlamak gibi.
Şimdilik tek başıma oynuyorum dediğim gibi çok acemi başladım öncesinde bu tarz oyunlar hiç oynamadım LoL gibi mesela.Hazır item kombinasyonları kullanıyorum ama bir item elde etmek için 2 3 farklı kombinasyon istiyor bazen.Onları teker teker bulup birleştirene kadar haliyle rakip hero çoktan item veya lwl kasmış oluyor^^.Hp Mana dengesini de pek ayarlayamıyorum, bakalım oldukça zor görünüyor ama uğraşacaz artık.

RYUU

Şöyle söliim üstadım 2003 yılından beridir oynayan bir insanım bazen ben bile yanlış item alabiliyorum heroya :D Ama genel hatlarıyla öğrenmen 1.5 yılını alır . Önerilenlerede bağlı kal derim başlarda .
O önerilerinleri de yapmakta güçlük çekiyorum işte :) Herolar da çok farklı rollere giriyor anladığım kadarıyla o konuda da sıkıntı yaşıyorum.

Yok abi yok %85 i yakalamıştım düştüm 55'e adamın rank 5k picklenmeyecek heroyu pickliyor neyleyim ben.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık