allah belasını versin o heronun. tiksindim bu new bloom danZeus ne güzel hero muş la q+w atıp kaçıyorum,bizimkilerin tf sonuna doğru ulti bomm triple refreş kastım,tf başı ve sonu güzel oluyür.
allah belasını versin o heronun. tiksindim bu new bloom danZeus ne güzel hero muş la q+w atıp kaçıyorum,bizimkilerin tf sonuna doğru ulti bomm triple refreş kastım,tf başı ve sonu güzel oluyür.
Meepo oynayabiliyorsan alıyorsun meepo bir işe yaramıyor ultisi denendi onaylandı. Malak gibi refresh ulti basıyor can %15 falan iniyor.allah belasını versin o heronun. tiksindim bu new bloom dan
oyledekarşıda bir zeus olmuyorki en azından warlock axe es filan oluyor birileri mepo yu denedim bikere dedim en azından aganim blink bitirene kadar jungle kalıyım takım da iyiydi dirge bristle falan vardı 15 dk da tower kalmadı patates ettiler biziMeepo oynayabiliyorsan alıyorsun meepo bir işe yaramıyor ultisi denendi onaylandı. Malak gibi refresh ulti basıyor can %15 falan iniyor.
Farm ihtiyacı olan heroyla oynayınca zor malesef. Oyun uzarsa iyi de uzamazsa pek bir işe yaramıyor.oyledekarşıda bir zeus olmuyorki en azından warlock axe es filan oluyor birileri mepo yu denedim bikere dedim en azından aganim blink bitirene kadar jungle kalıyım takım da iyiydi dirge bristle falan vardı 15 dk da tower kalmadı patates ettiler bizi
Workshopu indiriyorsun internetten araştır da iptal et.Dotada 6.6 gb boyutunda bir güncelleme gibi bir şey var o nedir?