Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Dota 2 (2013)

Dota 2 oynuyor musunuz

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Şimdi :D Can void şen void geleydi combatlara biz dördümüz girip teker teker ölmeyeydik çoktan bitmişti oyun. Kaan bide roam attı voide kastırmaya çalıştı :D

Tamam lan oynarsam bundan sonra chrono atıp kaçıcam. Elimde mkb yok mort var tiny var chronoyu atmadan dp ulti acsa gene vuramadan kacacaz. Zaten jugger da kenarda ward atıyor biz kodukca o yeniliyor. Yemedi yani. :D aklımda ama bundan sonra 120 snde bir gidip gidip atcam

Tamam lan oynarsam bundan sonra chrono atıp kaçıcam. Elimde mkb yok mort var tiny var chronoyu atmadan dp ulti acsa gene vuramadan kacacaz. Zaten jugger da kenarda ward atıyor biz kodukca o yeniliyor. Yemedi yani. :D aklımda ama bundan sonra 120 snde bir gidip gidip atcam
Venom'un zehrine ölecek tek başına Dp'ye niye chrono açtın :S Beklentiyi öyle düşürdün ki bir ara chrono açsa yeter diyorduk :D

Aga 0 0 5 gidiyorum ne zaman chrono açıp adama focuslansam emp ile ks yiyoruz bana da kill lazım neyimizle kasacaz mkbyi. :D

Neyse ben bir meepo oynayım da görün o zaman şamatayı. :ehe:

Bu arada aydına rastlamam lazım benimle yeni avatarını çeker yoksa. :ehe:

Aga 0 0 5 gidiyorum ne zaman chrono açıp adama focuslansam emp ile ks yiyoruz bana da kill lazım neyimizle kasacaz mkbyi. :D

Neyse ben bir meepo oynayım da görün o zaman şamatayı. :ehe:

Bu arada aydına rastlamam lazım benimle yeni avatarını çeker yoksa. :ehe:
Lan nerde ks attım ben Kaan'ın dedikleri sonradan gelip tornado emp atıp kill alman dedi bu tam olarak ks değil bu geç kalmak olur. Sen yanlış anlamışsın :D. O emp ile ölmeyi beceren karşı takımda ki kardeşime saygılar tabi ama öyle bariz elinden almadım ben senin. :a:

Lan nerde ks attım ben Kaan'ın dedikleri sonradan gelip tornado emp atıp kill alman dedi bu tam olarak ks değil bu geç kalmak olur. Sen yanlış anlamışsın :D. O emp ile ölmeyi beceren karşı takımda ki kardeşime saygılar tabi ama öyle bariz elinden almadım ben senin. :a:

Dire mid 2. Kulenin orda attın bir kere. :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık