Oyundan oyuna değişir o kanımca oyunculukta büyük etken. Mesela dün karşıda ki slarkın stack'i 70 di "nasıl 70 yia derken kesiyordu bizi" ve takımının geri kalanı fostu.Hakkaten bu slarkı silence dışında counterlama yolu yok mu?
Oyundan oyuna değişir o kanımca oyunculukta büyük etken. Mesela dün karşıda ki slarkın stack'i 70 di "nasıl 70 yia derken kesiyordu bizi" ve takımının geri kalanı fostu.Hakkaten bu slarkı silence dışında counterlama yolu yok mu?
Doom doom olmadıktan sonra tek çare kastırmamak doom falan değilSilence durdurmuyor ki heroyu. Slark iyiyse q ile üstünden çok rahat atar blink falan çıkman lazım birden atman için. Tek çare DOOM.
Karşı takıma göre değişir item build ama saydıkların dps için iyi , Spell caster bi team varsa illaki bi bkb koyman gerekir bunların yanına .Bristleback'e deso kasmak nasıl olur? Eğer ac ile kullanılırsa sümükle beraber öküz gibi armor kırar quill spray fiziksel olduğu için de late gamede çok fena dps yapabilir.
Ben kasarsam eğer bkb yerine linken kasmayı tercih ediyorum.Karşı takıma göre değişir item build ama saydıkların dps için iyi , Spell caster bi team varsa illaki bi bkb koyman gerekir bunların yanına .
Caster bi takıma karşı tek spell block almak sıfır mantıklı bir hareket .Ben kasarsam eğer bkb yerine linken kasmayı tercih ediyorum.