Oyunlarda ezilmem ama takım aşırı dandik oluyor, leave atanı mı desem last pick de fazladan sup alan mı desem bilemiyorum...Kasamadığından mı takımdan mı?
Oyunlarda ezilmem ama takım aşırı dandik oluyor, leave atanı mı desem last pick de fazladan sup alan mı desem bilemiyorum...Kasamadığından mı takımdan mı?
Herkes aynı dertten muzdarip, solo win rate umrunda değilse parti atmak en iyisi yenilsen bile ihale herkese kalıyor ama genelinde kazanırsın. Partiyi de lobilerden filan sakın yapma kendine güvenen adam lobide parti aramaz zaten(bana göre). Dota id'ni mesaj at veya burdan yaz ben eklerim birkaç oyu atarız baktın sarıyor takılırız.Oyunlarda ezilmem ama takım aşırı dandik oluyor, leave atanı mı desem last pick de fazladan sup alan mı desem bilemiyorum...
Ehehe aynen. Party rank 3500 ler deSolo rank'ım 4100 party rank 3500'lerde valla ben tek tabanca daha iyiyim
Aghanim refresh LotharBeyler silencer hakkındaki fikirleriniz önerileriniz nedir? En iyi oynadığım hero desem yeridir
Steam ismim momataros resim de bms iconu olması lazımdıEhehe aynen. Party rank 3500 ler de
Bende solo'da daha iyiyim parti maçında billur geçme olayı fazlasıyla oluyorSolo rank'ım 4100 party rank 3500'lerde valla ben tek tabanca daha iyiyim