Eğer sende bunlar yoksa Roci iki oluyorsun işte.Bunu başarıyla yapabilmek irade, cesaret ve fazlasıyla erdem gerektirir.
Eğer sende bunlar yoksa Roci iki oluyorsun işte.Bunu başarıyla yapabilmek irade, cesaret ve fazlasıyla erdem gerektirir.
Çocuğa öyle öğrettilerse bu onun suçu mu ? Cidden saçmalıyorsunuz.Bir çocuğa bir söylem aşılarsın kimisi bundan çok etkilenir örneğin böceklerden çok korkar kimisi ise etkilenmez öyle bir fobisi olmaz.Bu durum kişiden kişiye değişir.Önemli olan çevrenin ne telkin ettiği.Neyi heveslendirdiği neyden korkuttuğu önemli olan.Dof köle eğilin bana falan diye gezmese başlarına o olay hiç gelmicekti biliyon demi![]()
Law'ın Ph'da yardım etmesine ne diyorsun? Ceaser çocukları kaçırıp uyuşturucu verirken baya yardımcı olmuş.Tek taraflı düşünüyorsun. Daha doğrusu fanlıktan göremiyorsun. Canın sağolsun
Law kin gütmeyecek de ben mi güdeceğim bırak allaşkına. :/
Bunu hesaplayamayan baba çok bile yaşamış. İsteseler çocuklar olmadan giderlerdi.O söylenenin aksini söyleyip muhalif olma peşinde, senin görüşlerine göre görüşleri şekil değiştirir bence. Azınlık olma refleksi diyelim buna, ondan haz alıyor![]()
Rosiye göre zayıf bir zihni var demek ki.Çocuğa öyle öğrettilerse bu onun suçu mu ? Cidden saçmalıyorsunuz.Bir çocuğa bir söylem aşılarsın kimisi bundan çok etkilenir örneğin böceklerden çok korkar kimisi ise etkilenmez öyle bir fobisi olmaz.Bu durum kişiden kişiye değişir.Önemli olan çevrenin ne telkin ettiği.Neyi heveslendirdiği neyden korkuttuğu önemli olan.
Roci'nin kurtarmaya çalıştığı çocuğu itibarsızlaştırarak Roci'nin itibar kaybedeceğini mi düşünüyorsunLaw'ın Ph'da yardım etmesine ne diyorsun? Ceaser çocukları kaçırıp uyuşturucu verirken baya yardımcı olmuş.
Bunu hesaplayamayan baba çok bile yaşamış. İsteseler çocuklar olmadan giderlerdi.
@amaneden bu arkadaş safsata makinası gibi değil mi sence :/Dediğini hatırlayamadım. Mangayı incelediğimde konuşuruz.Law'ın Ph'da yardım etmesine ne diyorsun? Ceaser çocukları kaçırıp uyuşturucu verirken baya yardımcı olmuş.
Bunu hesaplayamayan baba çok bile yaşamış. İsteseler çocuklar olmadan giderlerdi.
Dofun kişiliği zayıf çünkü.Rosi kendi adaletine göre hareket ederken, Dof'un çocukluk travmasını bahane ederek hayatını geçirmesi.