Yenerim planı*O zamanki haliyle tek başına alma ihtimali evrende yok hayatı boyunca nasıl yönetim planı kurardı
Yenerim planı*O zamanki haliyle tek başına alma ihtimali evrende yok hayatı boyunca nasıl yönetim planı kurardı
Dövüşmeyecekti ki zaten. Kaido ile Doffy'i birbirine kırdıracaktı. Luffysiz planlarının işlediğini hep gördük. Aksi olmadı henüz. O yüzden Luffy olmasa Doffy, Kaido tarafından öldürülmüş olurdu. Doffy yine dua etsin Luffy'e. Hiç yoktan hapiste yaşıyor. sjhjsO zamanki haliyle tek başına alma ihtimali evrende yok hayatı boyunca nasıl yönetim planı kurardı
Mesele iyilik kötülük meselesi değil. Dofi kalplere dokunan bir kişilik ama kardeşi abisine kalbini kapamış. Mesele günül meselesi ve ikisi de kaybetti. Ne yazık. Hepsi Homin denilen ılığın suçu.Tebrikler, seride kötü denecek bir karakter bırakmadın.
Dof'un zekası>Law'ın zekası. Kaç sene yönetti bu adam tek başına Law beyin olarak da çapı yetmezDövüşmeyecekti ki zaten. Kaido ile Doffy'i birbirine kırdıracaktı. Luffysiz planlarının işlediğini hep gördük. Aksi olmadı henüz. O yüzden Luffy olmasa Doffy, Kaido tarafından öldürülmüş olurdu. Doffy yine dua etsin Luffy'e. Hiç yoktan hapiste yaşıyor. sjhjs
Dahey dahey. Doffy, Kaido adını duyunca yusuf yusuf atıyor. Bir korku salınımı ile tüm ipleri eline alarak avantaja çevirmek ve planının devamlılığını sürdürmek Law için çok kolay.Dof'un zekası>Law'ın zekası. Kaç sene yönetti bu adam tek başına Law beyin olarak da çapı yetmez
Luffy olmasa gene öldürüyordu tamamen kurtulamadıDahey dahey. Doffy, Kaido adını duyunca yusuf yusuf atıyor. Bir korku salınımı ile tüm ipleri eline alarak avantaja çevirmek ve planının devamlılığını sürdürmek Law için çok kolay.
Doffy'nin beyinsizliğini de gördük. Çapsız öldürdüğünü zannetti. Law fake attı.
Mesele iyilik kötülük meselesi değil. Dofi kalplere dokunan bir kişilik ama kardeşi abisine kalbini kapamış. Mesele günül meselesi ve ikisi de kaybetti. Ne yazık. Hepsi Homin denilen ılığın suçu.
Bomba bir söz olmuş bunun altından kimse kalkamazGelecek hakkında konuşalım.
Aynen. Doffy haklı. Doffy mağdur. Doffy'ye ampul!Ayrıca baba da kardeş de suçlu.