Kullanılması konusunda haklısın ama ben ihanetin mazereti olmaza takıldım. O konuda açıklama bekliyorum.Stratejik olarak daha çok yükselirdiler. Spandam gibi güçlü olurdu yahu.
Küçük çocukken kaçtın hadi kabul. Nereden bulduysa en kurt adam Sengoku'nun eline düşmüş, o da çok güzel beyin yıkama yapmış. Bu adamın ne tilki olduğu doğmamış Ace'den ve MF'den belli. İhanet etmesinde sıkıntı yok ama adam gibi muamele görmeyi beklemesin. Hemde uğruna her şeyi bir kenera bıraktığı çocuk Dof gibi şeytanın önde gideni. Sengoku o kadar güzel adam kullanmış ki, Roci'yi kendinden başkası bilmiyor ve ona yardım edecek herhangi biri bile yok. Öldü ama Sengoku gidip Dof'un gırtlağına çökmedi.
Görev icabı sızma yaparsın ama aile kutsal değil mi yahu? Git başka görevlerde çalış, öz ailen kötüde olsa onlardan uzak durarsın. Smoker bile yeri geliyor Luffy'yi es geçiyor buna Fuji'yi bile katabiliriz. Korsan korsandır diyen adam 1 kere göz yumuyor ama adam ailesini es geçmiyor.
Abin babanı öldürse, insanları öldürse, insanları sevdiklerinden ayırıp onları unuttursa, insanları köle olarak kullansa, insanlara silah satıp savaşlar çıkarsa masumların ölmesine izin verse, dünyayı kaosa sürüklese, silah adı altında insanları denek yapsa,
Sen de kardeş olarak tüm bunları durdurmak için harekete geçsen. Sonra da insanlar sana ihanetin mazereti olmaz adam değilsin dese.
İlginç bir yaklaşım oluyor.