Anladim. Peki ne olarak denizcilerin adaletinden bahsedebilecegimizi soyleyebilir misin?
Anladim. Peki ne olarak denizcilerin adaletinden bahsedebilecegimizi soyleyebilir misin?
Hükümetin kötü şeyler yaptığı doru hükümeti bende sevmiyorum Denizcileri kullanıyor bu konularda.Ama çoğu zaman insanları korudu ve kurtardılar neye bağlı olarak önüne geleni susturan ve kaba kuvvet uygulayan diyorsun?Anladim. Peki ne olarak denizcilerin adaletinden bahsedebilecegimizi soyleyebilir misin?
Denizcileri bilhassa amiralleri bende seviyorum(guc ve mizaclari)ama Kizaru ve Akainu'nun insanlara nasil davrandigini gorduk. Sabondy'de onune gelene isin atan,Kutsal ve Insan ayrimi yapan Kizaru,Insanlara asabi ve zalim bir davranis sergileyen Akainu'nun adaleti boyle mi?Hükümetin kötü şeyler yaptığı doru hükümeti bende sevmiyorum Denizcileri kullanıyor bu konularda.Ama çoğu zaman insanları korudu ve kurtardılar neye bağlı olarak önüne geleni susturan ve kaba kuvvet uygulayan diyorsun?
Dogru demissin? :/İhanetin , mazereti olmaz demişim gıcıklığına . Pü keşke geri alabilsem![]()
Denizcileri bilhassa amiralleri bende seviyorum(guc ve mizaclari)ama Kizaru ve Akainu'nun insanlara nasil davrandigini gorduk. Sabondy'de onune gelene isin atan,Kutsal ve Insan ayrimi yapan Kizaru,Insanlara asabi ve zalim bir davranis sergileyen Akainu'nun adaleti boyle mi?
Sağolsun Justahuman es geçtiğimiz bu detayı yakalamış.Bölüm 762: İsa'nın son akşam yemeği göndermesi. Trebol Rosi'nin ihanetini işaret ediyor. Çok ileri bir tarihi işaret etmese de güzeldi.
![]()
Rosinante'nin nasıl bir karakter olduğu şu tabloya bakıldığında iyice anlaşılıyor.
Zamanında çarmıha gerilip büyük acılara katlandığı için onu İsa gibi diğer insanların günahlarının cezasını yüklenen birisi olarak göstermiş.Kutsalların günahlarını yüklendi kısacası ve çocukken kendini feda etmiş oldu.
Diamante de Maria Magdelena oluyor yanisi.Sağolsun Justahuman es geçtiğimiz bu detayı yakalamış.Rosinante'nin nasıl bir karakter olduğu şu tabloya bakıldığında iyice anlaşılıyor.
Bu İsa'nın son yemeği göndermesini çeşitli filmlerde de görebilirsiniz.İsa ve havarileri.Yenilen ekmek üzerinden yapılan mecazlar vs.. Araştırırsanız detaylarını öğrenirsiniz.Biliyorsunuz İsa hristiyanlık için çok önemli bir figürdür.Peygamberden ötedir onlar için.
Burada da Oda Doflamingo'yu bu statüye koyup yüceliğini göstermek istemiş anlayan için.Zamanında çarmıha gerilip büyük acılara katlandığı için onu İsa gibi diğer insanların günahlarının cezasını yüklenen birisi olarak göstermiş.Kutsalların günahlarını yüklendi kısacası ve çocukken kendini feda etmiş oldu.
Rosinante ise burada ona ihanet eden havarisi oluyor.
Ona ihanet ettikten sonra Doflamingo için çöküş başlıyor kısacası.
Oda bu göndermeyle tavrını göstermiş resmen.Benim mangamda hainlerin cezası budur diyerek daha sonrasında Rosinanente'yi öldürüyor Oda.Hemde one piece gibi ölümlerin çok nadir yaşandığı bir seride.
Aslında yazımı tam toparlayamadım geniş zamanda daha düzgün yazabilirdim ama özü kavramışsınızdır herhalde.![]()

Aydınlandıysan başka birşey istemem ben teşekkür ederim.Diamante de Maria Magdelena oluyor yanisi.
Bak bunu hiç düşünmezdim. Ben çıbanın başının Trebol olduğunu sanırkene...
Aydınlatma için teşekkürler.![]()
Şu son yemeği karesi umarım ihanet tartışmasına son noktayı koymuştur. Tabi canım. Meğer Trebol'un günahını alıyormuşum. Resmen Diamante'ymiş o flamingoyu o hale getiren sadomazoşist oğlancı, sübyancı.Aydınlandıysan başka birşey istemem ben teşekkür ederim.![]()

Hristiyanlık düşmanı olduğunu nereden çıkardın bilmiyorum ama seri haçlarla ve hristiyanlık öğeleriyle dolu.Tabi canım. Meğer Trebol'un günahını alıyormuşum. Resmen Diamante'ymiş o flamingoyu o hale getiren sadomazoşist oğlancı, sübyancı.
Yalnız Oda'nın bu kadar hristiyanlık düşmanı olduğunu bilmezdim.
İsa'yla sembolize ettiği adama bak. İşlemediği suç kalmayan ruh hastası, psikopat, kitle katili, sapık, işkenceci bir asilzade.
Aman bunu Hristiyan fanlar duymasın. Şşşş!![]()