Karaktere bir kinim yok ama güldüm.- Rosinante de tıpkı Law gibi ekmek sevmezdi.
Sanırım en iyi anlatan cümle.
Yani. Misal Sanji, ağzı var dili yok reizin takmışlar adama.Bu forumda efendi adamlara karşı bir kıllık bi uyuzluk falan var nedir bu yav alla alla
Ne utanacağım Law ayrı bu hain ayrı . .DAvatarından utan la!
Dof gibi bir avele anca Trebol, Pica gibi beyinsizler sadık kalırNe utanacağım Law ayrı bu hain ayrı . .D
Sadık olmayanlar zeki oluyor herhalde o zaman Luffy e sadık olanların hepsi avel. :S Hasır şapka tayfası komple avel.Dof gibi bir avele anca Trebol, Pica gibi beyinsizler sadık kalır
Yoo Dof gibi 20 yılını bir ülkede harcayıp hiç bir şey elde edememiş birine inananlar salak. 8 yaşında bir velede gazlananlar salak falan.Sadık olmayanlar zeki oluyor herhalde o zaman Luffy e sadık olanların hepsi avel. :S Hasır şapka tayfası komple avel.
Seninle laf yarışına girmekten yoruldum ama sen eğlencesine sallamaktan yorulmadın o yüzden tebrik ediyorum seni ..Yoo Dof gibi 20 yılını bir ülkede harcayıp hiç bir şey elde edememiş birine inananlar salak. 8 yaşında bir velede gazlananlar salak falan.
He Luffynin de bazıları salak ama olsun.
Teşekkürler canım.Seninle laf yarışına girmekten yoruldum ama sen eğlencesine sallamaktan yorulmadın o yüzden tebrik ediyorum seni ..