Eyvallah sadece tarafsız bir şekilde yorum yapmaya çalıştım, başkalarının dof'a karşı saçma kinleri yüzünden anlamsızca göremedikleri bir durum bence bu olay.Bazıları dof fanlarına karşı kendince bu karakteri savunma amacı güdüyorlar. Bir sivri zekalı arkadaş da senin mesajının üzerinden benim yorumumun objektifliğine laf atıyor, dalga amaçlı yazılan bir yazı yok ya da dof fanlığından kaynaklanan bir taşlama da yok ortada. Yalnızca rosinante karakterinin çok fazla oturaklı olmadığına değinmek istemiştim belki daha derinlemesine işlese idi oda efendi daha iyi bir analiz yapılabilirdi ama ortada benim gözümde hiç bir şey yokken kendisi gibi küçük olan abisine şeytan gözüyle bakması(en başından itibaren) ve ona karşı ihanet içinde olması saçmalık geliyor bana ve bunun izahı yok.Eline sağlık.Objektif adamın hali bir başka oluyor.
E.oda bize şöyle oldu böyle oldu gibisinden daha derinlemesine işleseydi daha farklı konuşabilirdim ama bu benim dof'a karşı beslemiş olduğum bir takım hislerden dolayı bir karakteri yargılamam değil tamamen karakterin kendisinin bende uyandırmış olduğu hislerden kaynaklı bir yargılamamdır diyebilirim.