Aklıma getirdin gene güldüm bunaKaido'nun zincirlerini tutan eleman değil mi bu yav?

Aklıma getirdin gene güldüm bunaKaido'nun zincirlerini tutan eleman değil mi bu yav?
bu biraz yanlış bi yaklaşım olmamış mı doktor. luffy orda crackeri mi bisküvilerini mi yenmeye kafayı takmıştı? en son şişip daha fazla yiyemeyince ve cracker luffynin formunun gücünü küçümseyince teq yedi işte. eğer bisküvilere kafayı takmasaydı daha erken yenme ve daha erken bi vuruş oturtma ihtimali yok mudur? tabi cracker tek yemelik karakter deüil söylemine katılıyorum o ayrı, ben sadece şu kadar süre darbe almamış kısmına takıldım.Luffy'nin 11 saatte bir rh bile vuramadığı adama Dof rüyasında vursa kalkıp kendini tokatlar. Kaldı ki Cracker da bir rhlık adam değil.
Son sözlerine harfi harfine katılıyorum.Kaido ve Mom gözlüklerini taşıyamaz. Yonko arc'da görseydik keşke, ki bence Katakuri de tasarım olarak iyi olmasına karşın arka planı çok zayıftı. Yıkımcılardan da çok ümitli değilim.
Dressrosa'da bence iyi işlenemedi. Arc'da genel olarak kötüydü. Mangadan okurken keyif alamamıştım. Ama animede toplu izlerken keyif almıştım gerçi. Güncel takip etmesi çok zor bir seri One Piece. Şöyle 100-200 bölüm bekletip birden okuyunca akıp gidiyor, ama hafta hafta olunca işkence.