Amirallerin yaptığı logia savunmasından haberdar mısın ?
Yada Amirallerin yaptığı savaştan sonra adanın geldiği durumu biliyor musun ?
Croc bir daha gösterildiğinde meyvesini uyandırmışsa ve amiral savunması yaparsa o meyvenin ne kadar etkili olacağını tahmin edebiliyor musun ?
Kum meyvesi, ip meyvesinden çok çok daha tehlikeli. Bunu bence Croc ilerde çıktığında bize gösterecek, daha önceki hallini tam kapasite görmüyorum. Dof'un meyvesini ise meyveyi sınırlarında kullanan, uyandırmış birinden gördük. Meyve işinde beni ikna edemezsin xD
İkna olmuyorsan o senin sorunun.
Croco o meyveyi zirvede kullanıyor zaten senin anlamadığın diğer noktada bu. Amiral savunması dediğin şey '' Hakiye '' giriyor onunla meyve gücünü mü kıyaslayacağız.
Dof'un adamları bile diyorum bak sana ( Monet'te Ceasar'da Croco'da hakisiz hepsinin güçleri kıyaslanır )
Çamurda hakisiz.
Gaz > Kar > Çamur > Kum
açıkça ortada herşey ve hakisiz oldukları için kıyaslanır. Sen ise gelmiş amiral savunmasıymış ( Haki yani o savunma dediğin ) falan kıyas yapıyorsun.
Ben sana Dof'un adamlarının meyvesi bile üstün diyorum Croco'nun meyvesinden, 1 tanesi antisi zaten direk.
Bak Yeni dünya girişindeki Caribou'nun meyvesi bile antisi adamın meyvesinin.
Gene Dof'un adamlarının sümsük Trebol bile avantajlı o Croco'nun meyveye.
Bu meyvenin antisinin bulunması op evrenindede çok kolay.
Croco hakide öğrense '' Su '' zayıflığı hatta şöyle diyim '' Sıvı '' zayıflığı asla bitmeyecek, çünkü meyvenin zayıflığı o. Moria'nın gölge meyvesinin '' Tuz '' olması gibi çaktın köfteyi.
Hadi sana iyi forumlar, anlamıyorsan senin sorunun gerisi.