Dof'u alabilir Kata'yı kapalı alanda bile alamaz.Açık alan olsa dahi Doflamingo'yu da Katakuri'yi de döver diye düşünüyorum şahsen.
Dof'u alabilir Kata'yı kapalı alanda bile alamaz.Açık alan olsa dahi Doflamingo'yu da Katakuri'yi de döver diye düşünüyorum şahsen.
Venom Demon GG.Dof'u alabilir Kata'yı kapalı alanda bile alamaz.
Mogura gg,dice mochi gg,grilled mochi gg,power mochi gg.Daha sayabilirim.2 yıl önceki Luffy'ye dayılanmaya benzemez Kata'yı yenmek.Venom Demon GG.
Evet ama tüm BB tayfasına birden tek atıp geçmek, sonrasında aynı tayfa + Shiryuu + seviye altı mahkumları ile tek başına dövüşmek...Mogura gg,dice mochi gg,grilled mochi gg,power mochi gg.Daha sayabilirim.2 yıl önceki Luffy'ye dayılanmaya benzemez Kata'yı yenmek.
Teach'e tek atmak bir vasıf mı cidden soruyorum bunu.Adamın dikkatsizliği zaten malumken, Ace ile dövüşürken bile "karışmayın o sizden daha güçlü" dediği bir tayfaya tek atmasıyla övünüyorsun Magellan'ın.Ben de Doflamingo'yu pinpon topu gibi ordan oraya savuran Luffy'nin Kata karşısında pinpon topu görevi gördüğü resimleri mi atayım illa.Magellan Katakuri'nin tek Mogurasına bakar.Bak ben de bunda ciddiyimEvet ama tüm BB tayfasına birden tek atıp geçmek, sonrasında aynı tayfa + Shiryuu + seviye altı mahkumları ile dövüşmek...
Venom Demon GG. Ciddiyim
Öyleyse bekleyip görelimTeach'e tek atmak bir vasıf mı cidden soruyorum bunu.Adamın dikkatsizliği zaten malumken, Ace ile dövüşürken bile "karışmayın o sizden daha güçlü" dediği bir tayfaya tek atmasıyla övünüyorsun Magellan'ın.Ben de Doflamingo'yu pinpon topu gibi ordan ordaya savuran Luffy'nin Kata karşısında pinpon topu görevi gördüğü resimleri mi atayım illa.Magellan Katakuri'nin tek Mogurasına bakar.Bak ben de bunda ciddiyim
Kata Magellan'la dövüşecek kadar düşmezÖyleyse bekleyip görelim
Buna hiç gerek yok. Shiryuu alınca façasını aşağıya, ne diyeceksin çok merak ediyorumKata Magellan'la dövüşecek kadar düşmez
Shiryu 1v1 i kaybedip tayfayla beraber anca alırsa o ne olacak Neyse umarım çizer Oda.Ha Shiryu'dan seviye biçmene de gerek yok bu arada.İki yıl önce nerdeyse Magellan dengi olan adam 2 yıl arada+meyve yiyerek ondan çok daha güçlü oluyor zaten.Buna hiç gerek yok. Shiryuu alınca façasını aşağıya, ne diyeceksin çok merak ediyorum