Bir ton insan sayarım ben.Hangimiz iyi insanız ki? OP'ta kim iyi ki?
Nojiko, Bellemere, Coby, Vivi, Akıl Hocası, Saul D., Robin'in anası, Robin'in hocaları, Otohime, King Riku, Kyros(çocukken işlediği suçtan dolayı çok tereddüt ettim ama yazmamazlık edemedim.) Sanji'nin anasıyla, ablası, Law'ın anası, babası, sister dediği hocası, Camie, Smoker, Tashigi, Kaya, onunla ilgilenen koyun adam, Iceberg, Usopp'un anası ve tabiki son olarak;
Sanjinin ablası nasıl oluyor? Diger kardeslerin tarafı belli en azından. Bu alkış tutuyor üstüneNojiko, Bellemere, Coby, Vivi, Akıl Hocası, Saul D., Robin'in anası, Robin'in hocaları, Otohime, King Riku, Kyros(çocukken işlediği suçtan dolayı çok tereddüt ettim ama yazmamazlık edemedim.) Sanji'nin anasıyla, ablası, Law'ın anası, babası, sister dediği hocası, Camie, Smoker, Tashigi, Kaya, onunla ilgilenen koyun adam, Iceberg, Usopp'un anası ve tabiki son olarak;
"Kazanan kendine adalet diyecek." daha doğru çeviri olur.“Korsanlar şeytan ve denizciler melek mi? Bu fikirler dalgalar kadar sık değişiyor. Barışı hiç bilmeyen çocukların, savaşı hiç bilmeyen çocuklardan farklı değerleri vardır! Kötü kavramına, zirvede duranlar karar verebilir. Burası dönüm noktası… Adalet galip gelecek mi diyorsunuz? Elbette galip gelecek ÇÜNKÜ KAZANANLAR ADALET OLACAK! “
Şu sözleri söyleyen karakteri severim ben arkadaş.
Direkt kopyala-yapıştır yaptım."Kazanan kendine adalet diyecek." daha doğru çeviri olur.
Keşke Karasakal şimdi gelseydi ve ID'dekileri birbirlerine kırdıysaydı.ID'da birileriyle kapışsa da reis coştursa keşke.
Doffy vs Magellan çok güzel vs olurduKeşke Karasakal şimdi gelseydi ve ID'dekileri birbirlerine kırdıysaydı.