Şimdi sen bana diyorsun ki 7 yaşında marijostan kovulmuş bir kutsal ejder x bir bilgiye vakıf ama diğerleri değil. Neden? Dof premium kutsal ejder mi?Şaka mı yapıyorsun ciddi misin?
Doflamingo şu cümleleri kurduktan sonra dev hasırşapka ile karşılaşıyoruz. Bahsettiği şey şapka ise Luffy de aynı şapkayı görünce bir tepki verirdi herhalde. Im yerine bildiği şey şapka olsa dahi bunu yada Im'i tüm kutsallar biliyordur demek gerçekçi değil.
Sana göre çocuk yaşta her tartaklanıp dayak yiyen ölecek ise işimiz var. Çocukken Luffy'nin de dayak yediği çoktur bunlar normal durumlar.
Silah sattığı yerlerden sadece para karşılığı iş yapıyor olabilir demen en saçma durum herhalde. Muhakkak para karşılığı yapıyor ancak senin attığın sahnede bile kendisini dövenleri öldürmek isteyen çocuk tüm geçmişi unuttu mu sanıyorsun.
Luffy Ace yerine daha iyi bir abi mi bulmalıydı yani? Sakazuki'nin delemeyeceği bir abi hani. Yanındaki insanların güçsüz olmasını bile Doflamingo'nun hatası yada sorunuymuş gibi yazıyorsun.
Bu mantıkla Ace'in zaıf olması kimin suçu oluyor?
Dof mal olduğu için ona buna bulaşmıyor muydu marijostan ilk ayrılınca. ''Bana itaat edin eğilin'' falan filan diye. Ve kendisinden nefret edilen bir ortamda. Ve bu çocuk kesin yaşardı diyorsun he?
Adam bana ''adamları dandikti'' diye argümanla gelirse ben de bu adamların suçu mu derim. Bunun senin dediğinle ne alakası var acaba nasıl takip ediyorsun konuşmayı anlamıyorum. Ace falan ne alaka hiç anlamadım zaten.
Ana işi silahtan para kasmak mı kaos mu?
Defolu mallar satarak alıcılarını zora sokmuş, kalitesiz bir ticaret adamıdır. Birde ne defo. %10 ihtimalle çalışan meyve mi olur ulan? Yolda bulduğun rastgele bir meyveyi yesen çalışma ihtimali aşağı yukarı aynıdır :/ Birde meyve de meyve olsa. Çalışırsa hilkat garibesi çalışmazsa paylaço oluyorsun. Bu nasıl bir defolu maldır aman yarrabi. Bunla iş yapan adam da ne bileyim...