Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Donquixote Doflamingo

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 272 74.3%
  • Sevmem

Kullanılan: 94 25.7%

• Kullanılan toplam oy
    366
Doffy'i severim ama G4'e karşı bocalaması gercegi degistirmiyor maalesef.:) G4 hız>Doffy açik ara. Silahlanması da iyi degildi zaten. Meyve acisindan tatmin edici buldum.

Son düzenleme:
Doffy'i severim ama G4'e karşı bocalaması gercegi degistirmiyor maalesef.:) G4 hız>Doffy açik ara. Silahlanması da iyi degildi zaten. Meyve acisindan tatmin edici buldum.
Valla kusura bakmayın da adam bir tek o ada da Luffy ile uğraşsa Luffy ölmüştü ölmüş hatta hadi onuda geçelim bunu sırtında taşımasalar, Doffy mafederdi. Her arc bossu gibi Doffy de böyle indi ama hiç bir arc bossu 2 nova ve bir ada ile mücadele etmedi. Luffy her zaman ki torpilini konuşturdu.

Valla kusura bakmayın da adam bir tek o ada da Luffy ile uğraşsa Luffy ölmüştü ölmüş hatta hadi onuda geçelim bunu sırtında taşımasalar, Doffy mafederdi. Her arc bossu gibi Doffy de böyle indi ama hiç bir arc bossu 2 nova ve bir ada ile mücadele etmedi. Luffy her zaman ki torpilini konuşturdu.
Luffy'nin torpil olmadığını iddia eden yokki :D G4 sonrası Doffy perte çıktı. Tartışmasız olarak. Fiziksel güç ve hız da doffy cok dusuktu.

Facete bir yorum gördüm. Biri demiş ki "Oda, Luffy'nin Doffy'i 1v1 de yenebileceğini söyledi. " Kaynağı sordum, hatırlamıyorum dedi. Bana kulaktan dolma bilgi gibi geldi.
Var mı Oda'nın böyle söylediği bir sbs röportaj bir şey?? Forumda bunun olup olmadığını bilen illa vardır. :D

Facete bir yorum gördüm. Biri demiş ki "Oda, Luffy'nin Doffy'i 1v1 de yenebileceğini söyledi. " Kaynağı sordum, hatırlamıyorum dedi. Bana kulaktan dolma bilgi gibi geldi.
Var mı Oda'nın böyle söylediği bir sbs röportaj bir şey?? Forumda bunun olup olmadığını bilen illa vardır. :D
Luffy bir yolunu bulurdu gibi bir şey diyordu.

Yanlış söylemişler.Sırtlanmasalar Luffy elinden gelenin en iyisini yapar diyordu.

G4'den önce ölümcül hasar alıyor Dof, %50 kayıpla başlıyor. Ona rağmen dövüşün çoğu offpanel, bizim gördüğümüz kısımlarda dayak yiyor&tanklıyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık