Valla kusura bakmayın da adam bir tek o ada da Luffy ile uğraşsa Luffy ölmüştü ölmüş hatta hadi onuda geçelim bunu sırtında taşımasalar, Doffy mafederdi. Her arc bossu gibi Doffy de böyle indi ama hiç bir arc bossu 2 nova ve bir ada ile mücadele etmedi. Luffy her zaman ki torpilini konuşturdu.Doffy'i severim ama G4'e karşı bocalaması gercegi degistirmiyor maalesef.G4 hız>Doffy açik ara. Silahlanması da iyi degildi zaten. Meyve acisindan tatmin edici buldum.
Luffy'nin torpil olmadığını iddia eden yokkiValla kusura bakmayın da adam bir tek o ada da Luffy ile uğraşsa Luffy ölmüştü ölmüş hatta hadi onuda geçelim bunu sırtında taşımasalar, Doffy mafederdi. Her arc bossu gibi Doffy de böyle indi ama hiç bir arc bossu 2 nova ve bir ada ile mücadele etmedi. Luffy her zaman ki torpilini konuşturdu.
Luffy bir yolunu bulurdu gibi bir şey diyordu.Facete bir yorum gördüm. Biri demiş ki "Oda, Luffy'nin Doffy'i 1v1 de yenebileceğini söyledi. " Kaynağı sordum, hatırlamıyorum dedi. Bana kulaktan dolma bilgi gibi geldi.
Var mı Oda'nın böyle söylediği bir sbs röportaj bir şey?? Forumda bunun olup olmadığını bilen illa vardır.![]()
Yanlış söylemişler.Sırtlanmasalar Luffy elinden gelenin en iyisini yapar diyordu.Facete bir yorum gördüm. Biri demiş ki "Oda, Luffy'nin Doffy'i 1v1 de yenebileceğini söyledi. " Kaynağı sordum, hatırlamıyorum dedi. Bana kulaktan dolma bilgi gibi geldi.
Var mı Oda'nın böyle söylediği bir sbs röportaj bir şey?? Forumda bunun olup olmadığını bilen illa vardır.![]()
G4'den önce ölümcül hasar alıyor Dof, %50 kayıpla başlıyor. Ona rağmen dövüşün çoğu offpanel, bizim gördüğümüz kısımlarda dayak yiyor&tanklıyor.Doffy'i severim ama G4'e karşı bocalaması gercegi degistirmiyor maalesef.G4 hız>Doffy açik ara. Silahlanması da iyi degildi zaten. Meyve acisindan tatmin edici buldum.
Luffy bir yolunu bulurdu gibi bir şey diyordu.
Bilgilendirmeler için teşekkür ederim.Yanlış söylemişler.Sırtlanmasalar Luffy elinden gelenin en iyisini yapar diyordu.
Bu adam iç organlarını yenileme yapmıyor mu? Bu bir avantaj olarak değerlendirilemez mi?G4'den önce ölümcül hasar alıyor Dof, %50 kayıpla başlıyor. Ona rağmen dövüşün çoğu offpanel, bizim gördüğümüz kısımlarda dayak yiyor&tanklıyor.
Yapıyor tabi ki ama tam olarak iyileştiremiyor. Yenilenme değil de onarma(tedavi) yapıyordu. O saldırıdan yine de handikaplı kalmıştı.Bu adam iç organlarını yenileme yapmıyor mu? Bu bir avantaj olarak değerlendirilemez mi?