@Sir Crocodile O kadar güçlü ki işte Croco’yu bile adamı yapmak istiyor.Croco da düşünüyor ki bu az maaş veriyor adamı madamı olmam bunun.
Burada bir ince daha var. xD
La olum artık fanı olduğun adamın söylediklerini bari kıvırma.
Dof kendini Crocodile ile resmen aynı seviyede görüyor. Öyle ki ''Ortak olalım, birlik olalım'' tarzında konuşuyor. Onun dışında Crocodile aksine bu teklif üzerine ''Kendini benimle aynı seviyede görmen ne büyük küstahlık. Demek istediğin şey 'adamın olmama izin ver' olsa gerek'' diye de lafı çakıyor, aşağılıyor bunu.
Hadi Crocodile egolu diyelim Dof değil mi? Orada bile ''Hapishane de aklın başına gelir sanmıştım'' falan diye de laf atmaya kalkıyor. La adam herkes ile düşman olduğu MF savaşına gelmiş. Yanında sadece Daz Bones var. Denizciler, Shichiler, WB korsanları hepsi ile düşman adam. Sen gelmişsin neyden bahsediyorsun? Croc da diyor zaten ''Öyle olsa buraya asla gelmezdim'' diye. Başkası olsa asla gelmez, Dof şuan ID'den kaçsın saklanacak yer aramazsa ne olayım. ''Beni öldürecekler, peşime düşecekler'' diye.
Onun dışında daha sonrasında da gelip ''Benim teklifimi reddedip Beyazsakal ile mi ortak oluyorsun'' diye de söyleniyor Dof. Ulan sen kim Beyazsakal kim?
Croc orada bile ''Kimseyle ortak olduğum falan yok'' diyor. Ben olsam bu söz üzerine orada bununla baya dalga geçerdim bak Croc onu bile yapmamış acımış Koffy'e...