Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Donquixote Doflamingo

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 278 74.5%
  • Sevmem

Kullanılan: 95 25.5%

• Kullanılan toplam oy
    373
Aslında aynen öyle. Birkaç kadını gözardı edersek seride gerçekten güçlü diyebileceğimiz bir kadın yok. Bak mesela şu resim bile bence serinin bu konudaki durumunu açığa koymakta.

Sen kalk, ta neredeki gemini gören flamingolar korkudan elde avuçta ne varsa bırakıp zıplaya zıplaya kaçsın. Fujitora'dan çekinmeyen adamlar sana "-san" ekiyle hitap etsin ama gücün söz konusu olduğunda kimde çağının zirve isimlerinden biri olduğunu söyleyemesin.
Güçlü olmaktan kastın ne? Yani Yonkou var kadın, Amiral adayı var kadın. Yonkou komutanı var kadın, koramiraller var kadın. KK mi olması lazım illa bir kadının güçlü olabilmesi için? :D

Yani bu seri haki, irade, meyve ile falan güç kazanılan bir seri. Yok erkek, kadın olayı pek işlemiyor bu noktada malesef o yüzden saçma diyorum. Dof'un ona öyle hitap etmesi eskiye dayanıyor dediğin gibi. Fuji ise kendi zamanından bir adam yoksa Fuji güç olarak Tsuru'dan daha üstündür. Yoksa dediğim gibi şuan bile Amiral adayları arasında kadınlar varmış. Fakat Fuji ve Ryokugyu seçilmiş. Fuji'ye baktığında neden seçildiği belli oluyor, muhtemelen Ryokugyu da değişik ve güçlü biri çıkacak.

Gerçek dünyada fiziksel, güç bakımından erkeklerin daha güçlü olduğunu düşünebilirsin. Fakat bu Onepiece evreni güç konusu çok farklı bir yerde. Hele Ivankov'un ''Onu çaylak olduğu zamanlardan tanıyorum'' sözüyle zaten bu olay bitmiş oluyor. Neyse dediğim gibi teorileriniz olabilir ama dediğim gibi benim seride gördüğüm şeylere göre bana göre imkansız bir durum bu.
Dof savaşta bu Corocoyu kraliçe olarak istiyor olmasın yanına :S Ondan mı sinirlendi nedir @Sir Crocodile :)
Bir kral ve kraliçe olacaksa orada Kral Crocodile, Kraliçe Doflamingo olur.
Zaten giyinişleri ve yürüyüşleri her şeyi açıklıyor. ;) :a:

Güçlü olmaktan kastın ne? Yani Yonkou var kadın, Amiral adayı var kadın. Yonkou komutanı var kadın, koramiraller var kadın. KK mi olması lazım illa bir kadının güçlü olabilmesi için? :D

Yani bu seri haki, irade, meyve ile falan güç kazanılan bir seri. Yok erkek, kadın olayı pek işlemiyor bu noktada malesef o yüzden saçma diyorum. Dof'un ona öyle hitap etmesi eskiye dayanıyor dediğin gibi. Fuji ise kendi zamanından bir adam yoksa Fuji güç olarak Tsuru'dan daha üstündür. Yoksa dediğim gibi şuan bile Amiral adayları arasında kadınlar varmış. Fakat Fuji ve Ryokugyu seçilmiş. Fuji'ye baktığında neden seçildiği belli oluyor, muhtemelen Ryokugyu da değişik ve güçlü biri çıkacak.

Gerçek dünyada fiziksel, güç bakımından erkeklerin daha güçlü olduğunu düşünebilirsin. Fakat bu Onepiece evreni güç konusu çok farklı bir yerde. Hele Ivankov'un ''Onu çaylak olduğu zamanlardan tanıyorum'' sözüyle zaten bu olay bitmiş oluyor. Neyse dediğim gibi teorileriniz olabilir ama dediğim gibi benim seride gördüğüm şeylere göre bana göre imkansız bir durum bu.
Reis sen beni anlamamışın ki. "Birkaç kadını saymazsak gerçekten güçlü diyebileceğimiz kadın yok" dedim. Yoksa Linlin'in en güçlü yonkou olduğu ortada sadece insanlar red halindeler. Tsuru ise zamanının marine'inde en öndeki üçlüsünden bir karakter. Diğer ikisi Sengoku ve Garp. Karşılarında da Xebex var, Whitebeard var, Roger var. Normalde kadının ne kadar güçlü olduğu bundan anlaşılır ama kalktın Fujitora güçlüdür diyosun.
He haksızsın diyemem çünkü kadın doğru düzgün işlenmedi ve işlendiği kadarıyla da o pozisyonun hakkını verdiği izlenimini uyandıracak bir şey gösterilmedi.
Gion da deme bana. Tsuru gibi bir hatunu hiç etmiş adamın elinden çıkan şu tatlış kızdan
Güç namına pek bir beklentim yok. Yani sorsak seride yerlere göklere konamayan çok az kişide olan fatihin hakisi sahibi tek kadının vasfı da ortada.

Reis sen beni anlamamışın ki. "Birkaç kadını saymazsak gerçekten güçlü diyebileceğimiz kadın yok" dedim. Yoksa Linlin'in en güçlü yonkou olduğu ortada sadece insanlar red halindeler. Tsuru ise zamanının marine'inde en öndeki üçlüsünden bir karakter. Diğer ikisi Sengoku ve Garp. Karşılarında da Xebex var, Whitebeard var, Roger var. Normalde kadının ne kadar güçlü olduğu bundan anlaşılır ama kalktın Fujitora güçlüdür diyosun.
He haksızsın diyemem çünkü kadın doğru düzgün işlenmedi ve işlendiği kadarıyla da o pozisyonun hakkını verdiği izlenimini uyandıracak bir şey gösterilmedi.
Gion da deme bana. Tsuru gibi bir hatunu hiç etmiş adamın elinden çıkan şu tatlış kızdan
Güç namına pek bir beklentim yok. Yani sorsak seride yerlere göklere konamayan çok az kişide olan fatihin hakisi sahibi tek kadının vasfı da ortada.
Tamam da korsan serisi bu. Ne kadar kişi bekliyorsun ki güçlü kadın olarak? Burada tartışmamız gereken şey erkek ve kadın arasında güç konusu aşırı aralıkta mı? Yani erkekler güçleniyor ama kadınlar güçlenemez gibi bir durum var mı? Böyle bir şey söz konusu olmadığını diyorum bende. Çünkü seri fiziksel güçten ziyada haki, irade, meyve tabanlı ilerliyor. Bunlar sende varsa güçlüsün, erkek ya da kadın olman bir şey ifade etmiyor bu noktada.

Bir kaç kişi diyorsun ama önemli yerlerde bir kaç kişi yeterli bunun için zaten.
Tsuru'nun gücü çoğu kişinin aksine fiziksel ve dövüşsel güç değil zekasından geliyor. Tabi o mevkide olacak gücü de var o ayrı ama Garp ve Sengoku ile aynı seviyede değil ama. Zaten Roger falan da Garp ve Sengoku'yu anarken Tsuru'nun adı bile geçmiyor. Tüm bunların dışında Tsuru belli bir seviyenin üstünde o ayrı. Yani ''Gözde eleman'' denilmiş Tsuru için. Taktisyen, stratejist ve doğru adımları iyi atan biri olarak anılıyor Denizcilerin içinde. Bu yüzden zaten Marineford savaşında orada ki 2. en yetkili komutan olarak tanıtıldı orada Amiraller falan varken.

Tatlış matlış Amiral adayıymış bu kişi. :D
Görüntüsünden ziyade güç olarak o mevki için düşünülmüş mesela böyle değerlendirmek lazım.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık