Emin misin? ?Adam seride görevini yerine getirip çıkmış gitmiş hâlâ ondan bundan yarım yediriyorlar adama
Çıkmadı, gitmedi. Im sama ile kanka olup çıktığı zaman devrimcileri parmağında oynattığı zaman burası biat duvarı olacak.Adam seride görevini yerine getirip çıkmış gitmiş hâlâ ondan bundan yarım yediriyorlar adama
Kötürüm-sama.
Çıkmadığını ben de biliyorum ama şu sıralar pek göremeyeceğiz ve muhtemelen Jack ile falan da işi olmaz bu adamın gereksiz faaliyetler bunlarÇıkmadı, gitmedi. Im sama ile kanka olup çıktığı zaman devrimcileri parmağında oynattığı zaman burası biat duvarı olacak.
Kötürüm-sama.
Oda böyle leş attıkça göremeyeceğiz, aralara da çizmiyor ki.. Hayır BM tokatlıcak adam Jack Mack diyollar xdÇıkmadığını ben de biliyorum ama şu sıralar pek göremeyeceğiz ve muhtemelen Jack ile falan da işi olmaz bu adamın gereksiz faaliyetler bunlar
Analize gerek yok Jozu 2.komutan net bir şekilde.2.komutanların genelde hepsi yonko tayfaları içinde fiziksele abanmış kişiler.Jozu ikinci komutan bu arada.Bir ara bununla ilgili bir analiz yapacağım Vista ağırlıklı olarak.