Kararım; Kf'nin %70'inin hater haterı olduğudur.Orasına siz karar verin.
Kararım; Kf'nin %70'inin hater haterı olduğudur.Orasına siz karar verin.
saten iyi olan 1 yonkou var odamı kötü olsun SanksDof geçmişi çok iyiydi keşke yonkoulardan biri o olsaydı. Lakabı, sözleri, ailesine değer vermesi deliliği tam bir kötü karakterdi.
Bigmoma göre bu koltuğa daha iyi yakışırdı, karasakalda çakal ama bu adam bana daha zeki geliyor.saten iyi olan 1 yonkou var odamı kötü olsun Sanks
kafa yapısı olarak Dofi BM nin yanında beyefendi kalırBigmoma göre bu koltuğa daha iyi yakışırdı, karasakalda çakal ama bu adam bana daha zeki geliyor.
BMnin sağı solu belli olmuyor ailesine zararı çok dof ise tam tersi öldüreceği adamı bile işe yarar şekilde sağlıyor.kafa yapısı olarak Dofi BM nin yanında beyefendi kalır
+1Şuana kadar hiç bir villianın, dof kadar derin işlendiğini düşünmüyorum. Belki güç olarak ray'i yenemese de karakter olarak herkese on çeker.
Hani bir söz varya ne kadar gerizekalı varsa verdiler ki bir adım bile ilerleyemeyim doffy nin tayfa çöp güçlü adamlar ancak güçlerini tam kapasitede kullanamıyorlar Doffy hariç diğerleri savaşları bedavaya verdiBMnin sağı solu belli olmuyor ailesine zararı çok dof ise tam tersi öldüreceği adamı bile işe yarar şekilde sağlıyor.