Tebrik ettim zevk sahibi bir arkadaşmışsın. Koleksiyonuma yeni bir parça kazandırdınSu amv'yi izleyesim geldi.. 100. defa.
Tebrik ettim zevk sahibi bir arkadaşmışsın. Koleksiyonuma yeni bir parça kazandırdınSu amv'yi izleyesim geldi.. 100. defa.
O zamanın bu 4 karakteri Dof'u alırdı heralde ?One Piece kurgusuna göre Magellan'ın kazanması lazım. Çünkü önce rakipler karşısındakini dener, gücünü tartar falan. Hah işte Magellan denenecek bir adam değil. Dokunduğun anda yanarsın. Dofy eğer Magellan'ın gücünü biliyorsa direkt uyanışa geçip yenebilir. Uyanışla birlikte Dofy'nin toplam gücü daha yüksek görünüyor. Yoksa yavaş yavaş vites arttırmaya kalkarsa yenilir. Venom Demon modu da Magellan'ın uyanışı olabilir. Adam Ivankov, Jimbe, Croco ve Luffy'i aynı anda önüne katıp kovalamış bir birisi.
Haki bilmeden alamazlar. O zaman için de haki kullandıkları gösterilmedi. Yoksa 4'lü kombo ile alırlardı. Bilemiyorum dediğim gibi Magellan çok ters olduğu için de kaçmışlar diyebiliriz. Dofy dokunmadan da gayet savaşabilir artısı o Magellan'a karşı.O zamanın bu 4 karakteri Dof'u alırdı heralde ?
Anladım beğendim yorumunu.Haki bilmeden alamazlar. O zaman için de haki kullandıkları gösterilmedi. Yoksa 4'lü kombo ile alırlardı. Bilemiyorum dediğim gibi Magellan çok ters olduğu için de kaçmışlar diyebiliriz. Dofy dokunmadan da gayet savaşabilir artısı o Magellan'a karşı.
EyvallahAnladım beğendim yorumunu.