Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Doflamingo vs. Jozu (İki Kollu)

Kim alır?

• Kullanılan toplam oy
    82
Yok arkadaş ne kadar acıklasamda boş çarşanba günündeki sayıda herşeyi görücez ^^ Eğer Aokijiye kafa tutarsa gelip özür dilicem yok Aokiji nin lafını dinlerse ozaman susmam bilmiş ol ^^
Tamam çarşanba bana saydırırsın Jozu Aokijiyi yendi bak Dof kaçtı diye ok.

Jozu'nun beyni çalışmıyor kazanma ihtimali yok :hhh:
Bu vs'de en küçük bir kaybetme fırsatı yakaladığında, Jozu'nun fırsatı değerlendireceğinden emin olabilirsiniz. (Bknz. Marine hq kaybetme fırsatı ve Jozu)

Thor

Tamam çarşanba bana saydırırsın Jozu Aokijiyi yendi bak Dof kaçtı diye ok.
Ya of Ben ne zaman Aokiji yendi dedim Adam Gözünü Kırmadan Yere serdi bi dikkat hatası yüzünden gitti Şimdi lafı nie çeviriyorsun ? Çarşanba gününkü üslubundan görcez Dofu neler oluo olmuo

@Berkan son yazdığında bile Aokiji ve Jozu arasındaki fark ortaya çıkıyor.
Aokiji'nin dikkat farklı yerdeyken Jozu sadece bir kaç saniyelik bir etki bırakıyor, Jozu dikkat dağıtınca tüm savaşı bitiriyor.

ya arkadaş sen neyin kafasını yaşiyosun ya Az mantık kur ya fazla bişi istemiyorum ya bi yanda amiral diyince 3.5 atan adam var bi yanda amirali yere seren adam var Nasıl yenicek Haki seviyesimi jozu dan yüksek bişi derdimde neyse cok gülüyorum hayla buna bi shichibukai kral yaptiniz ya bişi demiyoruım 1000 yıl geçse jozu gene alamaz gene alamaz
Ya of Ben ne zaman Aokiji yendi dedim Adam Gözünü Kırmadan Yere serdi bi dikkat hatası yüzünden gitti Şimdi lafı nie çeviriyorsun ? Çarşanba gününkü üslubundan görcez Dofu neler oluo olmuo
Üstteki mesajını bi oku adamı yere serdi diyorsun değil mi?
Aokiji sonuçta kazandı ?
Dof bu bölümde savaşmasa Jozu nasıl daha güçlü oluyor ben onu anlamadım ?

Ben yine diyorum Çarşanba gel bana söyle konuda Dof kaçtı Jozu güçlü diye , bu kıyaslamayı yaparak o sahneden bunu çıkaran adam atomu parçalasa inanırım.

@RedTeroR ben hic bir zaman aokiji yener demedim sadece kafa tutcak kadar G.T var dedim Dof da varmi onu görücez dedim ?

@Thor ortak ne oluyorsa hep o buz dağı yüzünden :hhh:
Buz gibi olay :D Aokijiyi 2 karakterden yenemiyor ama sırf biri savaştı diye diğerinden bariz güçlü oluyor bizde anlamayan taraf oluyoruz bu bölümde Dof savaşmaz zaten yine biz haksız olacaz alıştık.
En azından Jozu diyenlerin mantıklı olan tarafları da var ama sırf bazı göstermelik sahneler yüzünden kesin Jozu denmesi tuhaf.
Zaman gösterecek doğruyu.:rolleyes:

@Thor Dof'un ne yapacağı garanti değil :good:
Monet gibi Vergo gibi adamlar bu elemanın KK olacağına inanmışlarsa en azından Amiral dengi gücü olmalı.
Geri kalan eksikliğinide Zekasıyla kapatıyordur.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık