Orada sadece sağ kolu elmastı diğer kısımlarını kesebilirdi tabi.Ayrıca orada ki amacı Dof'a saldırmak değildi öyle olsaydı Dof durduramazdı Jozu'yu.Dof'un hakili kesme saldırıları da Jozu'yu etkilemez bence.Bence Dof alır.bu kareye dikkatli bakılırsa croconun yanındaki dof kendi üstlerine hızla gelen jozuyu tek hamlede durduruyor.öyleki jozu bile ne olduğunu anlamıyorbu karede ise dof jozuyu hiç sallamıyor ve jozu hiç yokmuş gibi konuşmasına devam ediyor croco ile.jozu sinirleniyor ama yapabileceği tek şey öylece bakmak.![]()
hala hakili elmas nasıl kesilir derdindesiniz.dof orda istese jozuya hamle yapamaz mıydı.sonuçta jozu sabitken dof üstünde tek elle jozuyu durduruyordu diğer el boşta.istese daha doğrusu mangaka devamını getirtseydi jozuya ciddi bir zarar verdirebilirdi.benim doftan beklentim fazla,wb tayfasını çok severim ama bu 2 kare yüzünden oyum dofa![]()
ilk karede gördüğün gibi dof ve croco yan yana duruyor.jozu dofu farketmiyorsa ;ya jozu aptalın tekidir yada dof gerçekten aşırı hızlı bir adam.dofun jozuyu tutarken kasıldığını yada o hamlesini yapmak için binbir takla attığını görmedim.tek hamlede bindi üstüne ve jozu yokmuş gibi croco ile konuştu.jozuda anca baktı.unuttuğunuz birşey var oda eğer dofun hakisi jozudan azıcık bile fazla olsa hertürlü keser jozuyu.kral hakisi olan ve 10 yıl önceki gücü shici sevyesinde olan,yeni dünyanın yeraltı dünyası patronunundan benim beklentim var,yani bence fazladır hakisiOrada sadece sağ kolu elmastı diğer kısımlarını kesebilirdi tabi.Ayrıca orada ki amacı Dof'a saldırmak değildi öyle olsaydı Dof durduramazdı Jozu'yu.Dof'un hakili kesme saldırıları da Jozu'yu etkilemez bence.
Hızlıdır muhtemelen.Aptal olduğu bariz belli ama dediğim gibi orada ki amacı Dof değildi onu dikkate almadı ve Dof'da onu durdurdu.Ayrıca hakisi tamam ama meyve defansı da var Jozu'nun.ilk karede gördüğün gibi dof ve croco yan yana duruyor.jozu dofu farketmiyorsa ;ya jozu aptalın tekidir yada dof gerçekten aşırı hızlı bir adam.dofun jozuyu tutarken kasıldığını yada o hamlesini yapmak için binbir takla attığını görmedim.tek hamlede bindi üstüne ve jozu yokmuş gibi croco ile konuştu.jozuda anca baktı.unuttuğunuz birşey var oda eğer dofun hakisi jozudan azıcık bile fazla olsa hertürlü keser jozuyu.