Buz örneğiniz çok alakasız. Ace ateş püskürüyor lan demek gibi bir şey. Bana göre Mingo'nun buzdan kurtulma nedeni kral hakiydi. Lakin bu iki isim arasında bir kıstas değil. Mingo da Jozu gibi buz dağı avuçlayamaz. Bunlar hep seviye işte diyim ben de o zaman ? Herkesin kendine göre yeteneği var.
Allah'ını seversen

Şu seride birini övmek için kullanacağın en son şeylerden biri koramiraldir yahu. Koramiral kim ya ? Koramirali kontrol etti diye Mingo'yu övebiliyorsan amirali sürükleyen Zoro'yu yonkou yapmamız lazım o zaman

Hani diyorum ya Mingo fanlarının Mingo'yu övmek için kullandığı şeylerin ya içi boş ya artistik patinaj ya da lüzumsuz ve alakasız şeyler diye... Harbiden öyle
"
Silahlanma hakisi üstün gelmese parazit ile kontrolü altına alamaz."
Bu cümle uydurma. Dün Jason da dedi. Mangada böyle bir şey geçiyor mu, varsa at dedim tabi ki atamadı. Şahsi düşünceden öte gider bir yanı olmayan bir şey bu. Argüman bile değil.
Joz amiralden kan aldı diyorum Joz'un hakisinin Mingo'dan fazla olmadığı kesin diyorsun. Artık Mingo'nun nasıl bir haki seviyesi varsa

Amiral üstü falan var mıdır ?
Len Mingo sözde elması delip kesecek ben Jozu'nun silahlanma hakisinden bahsetmesem kimsenin Mingo'nun silahlanmasından bahsedeceği yok. Halbuki Mingo'nun bu iş için kullanacağı en önemli şey silahlanma

Ama yooook Mingo'yu kutsal ejder bile öldüremedi, yeraltı dünyasını yönetiyor o, yonkouyla işbirliği yapıyor