Dof 3. rauntta pert. Hancock don lastiği gibi oynar onunla.
Orası savaş alanı, bire bir mücadele daha farklı olur. Yani sadece bir kişiye odaklandığında tekme yemesi kolay değil. Marco o tekmeyle ipi falan aşıp Dof'a vuramaz. Luffy'nin g4'de yaptığı saldırıyla dağ taş yıkılıyor. Marco'nun saldırısında sadece bir göçük oluyor.Adam 2 amirale tekme çakmış, 2 sinide savaşta kısa süreliğine pasif pozisyona sokmuş. Ne yapsın 1 tekmeden amiral mi harcasın?
Evet Marco'da beklesin ölsün bu kadar basit.Kuş kafesi yapsa ve oturup bunu beklese Marco yine ölür.
Adam meyve uyandırsa Marco mumya adama döner. Marco , Dofy ' i ne ile indirecek Akainu ' ya ah dedirten saldırısı ile mi. Kizaru ' ya attığı tekme ile mi.Müthiş mantık. Dof serideki bütün rakiplerine bunu yapıp yensin.
Evet onlarla indirecek Yavaş ve acılı.Adam meyve uyandırsa Marco mumya adama döner. Marco , Dofy ' i ne ile indirecek Akainu ' ya ah dedirten saldırısı ile mi. Kizaru ' ya attığı tekme ile mi.
Saldırı gücünü total güç olarak görmeyin. Marcoyu öldürecek babayiğit zor bulursunuz bu seride. Uzun olur ama zafer Marconun.Orası savaş alanı, bire bir mücadele daha farklı olur. Yani sadece bir kişiye odaklandığında tekme yemesi kolay değil. Marco o tekmeyle ipi falan aşıp Dof'a vuramaz. Luffy'nin g4'de yaptığı saldırıyla dağ taş yıkılıyor. Marco'nun saldırısında sadece bir göçük oluyor.
Bana Marco şunu yapar falan de. Mangadan kanıt göster. Fuji ve o kadar insanın kıramadığı kafesi Marco mu geçecek. Bu zaman dilimde Dofy ' i indirebilir mi peki. Tabi ki hayır. Meyve uyandırmış Dofy her yönden saldıracak. Marco ne yapacak da 2 saat içinde indirecek. Kabul et ya da etme Law ' ın saldırıdan sonra Dofy güçten düştü. Bu halde o kadar dayanmış adamı Marco ' ya aldırmak? 2 ay sürer herhade.Evet Marco'da beklesin ölsün bu kadar basit.
Sorumu anlamadın ne yazıkki. :SÇok güçlü ya , hemen indirsin işte. Biri sen yapma demene rağmen arkadaşına hamle yapcak ve sen son anda engelleyebileceksin. Sonra dalmayacaksın adama. Demek ki çekiniyor ve kendisine denk görüyor. Asıl Dofy niye dövüşsün. Aklı olan kimse Aokiji ile duduk yere vs atmaz. Dofy de Law ların peşinden gitmek zorunda ama boş vakti olsaydı bile dövüşmezdi.
Uzun sürerse Marco daha çabuk tükenirEvet onlarla indirecek Yavaş ve acılı.
Saldırı gücünü total güç olarak görmeyin. Marcoyu öldürecek babayiğit zor bulursunuz bu seride. Uzun olur ama zafer Marconun.
Dofun o sınıra ulaşabileceğini gerçekten zannetmiyorum.Uzun sürerse Marco daha çabuk tükenir
İyileşme gücünün sınırı var, Dof'un iplerinin sınırı yok. Yerden bile ip çıkaracak. Kukla yapma gibi saldırıları hesaba katmıyorum, Jozu'nun kurtulamadığı. Marco o kadar yıkıcı olamadığı için Dof'un defansına kaybedecektir.
Kuzan yapma o benim dostum demesine rağmen Dofy saldırı yapıyor. Daha başka ne sebep gerekir ki.Sorumu anlamadın ne yazıkki. :S
Kuzan'ın orada Doffy ile vs atmasını gerektirecek geçerli bişi bekliyordum senden.