Doğru ama arka arkaya hiç dinlenmeden demek başka bir şeye giriyor.Zaten uçuk. Akainu, Wb falan var lan orda.
Croco Hancock Jimbei Birde Kumayı ile kapıştıktan sonra Marcoyu niye geçirem ben karşısına.
Doğru ama arka arkaya hiç dinlenmeden demek başka bir şeye giriyor.Zaten uçuk. Akainu, Wb falan var lan orda.
Arkadaşın yazdığını gördün mü sen? Adam Akainu ile kapıştırdı herifi. Adam uçmuş oğlumDoğru ama arka arkaya hiç dinlenmeden demek başka bir şeye giriyor.
Croco Hancock Jimbei Birde Kumayı ile kapıştıktan sonra Marcoyu niye geçirem ben karşısına.
Gördüm, kendi fikrine fanlık katmış işte.Arkadaşın yazdığını gördün mü sen? Adam Akainu ile kapıştırdı herifi. Adam uçmuş oğlum
E yuh yani. Marco, hancock, jimbei, kuma yi rahat gecip fujiye geliyor he. Anca lawdan kol alir, akainudan nereye kol bacak aliyor. Daha luffyden kol vs alamamis. Dof u bende seviyorum luffyi yendigini dusunuyorum o kadar darbeye ragmen ama bu nedir.Fuji ' ye kadar rahat gelir. Onu da indirir bir şekilde. Akainu karşı ölüme dövüş sergiler. Akainu dan kol veya bacak almak suretiyle kaybeder.
Şimdi bunu yazacaktım.Hamcockta nakavt abartmaya gerenk yok.
Fuji ' ye kadar rahat gelir. Onu da indirir bir şekilde. Akainu karşı ölüme dövüş sergiler. Akainu dan kol veya bacak almak suretiyle kaybeder.