Mangayı bi daha oku diyecem yanlış anlayacaksın. Luffy ne diyor Gatz'a hatırlıyor musun? :SHaydaa Luff"e vakit kazandırmak için Dof"un önüne geçen kimlerdi.
Mangayı bi daha oku diyecem yanlış anlayacaksın. Luffy ne diyor Gatz'a hatırlıyor musun? :SHaydaa Luff"e vakit kazandırmak için Dof"un önüne geçen kimlerdi.
Mangada her denilene inanırsan Zoro"da kafesi kaldırıyorduNe anlamaz adamsın ya.
Ben demiyorum o sahnede Luffy kendisi diyor. Neyse...
Lufy yeteneksiz ise suç Doflamingo da mı yani ? Söyle değişsinler meyveleri.Başta yumruk vuramıyordu bu adam. Luffy o güce ulaşmak için g..tü yırtılıyor. G4 bitiminde düştüğü durumu gördük. Dof tek elle kendini sarıp sarmalayan bir meyveye sahip. Görünmez telleri var. Bunlar Dof'un değil meyvenin yetenekleri.
Luffy ise lastiği bir sanatçı gibi kullanıyor. Arada ki farkı umarım anlamışsındır.
Bu cevap mı şimdi?Mangada her denilene inanırsan Zoro"da kafesi kaldırıyordu
Tabi canım Dof 12 yaşındayken şu anki tekniklerinin hepsini yapabiliyordu. Hatta Dof hiçbir şey yapmıyordu, ito ito no mi Dofun orasından burasından fışkırıp kendi kendine kuş kafesi kara şövalye falan oluşturuyor, içerde canı sakılınca Dofun eline hükmedip milleti kukla yapıyordu.Başta yumruk vuramıyordu bu adam. Luffy o güce ulaşmak için g..tü yırtılıyor. G4 bitiminde düştüğü durumu gördük. Dof tek elle kendini sarıp sarmalayan bir meyveye sahip. Görünmez telleri var. Bunlar Dof'un değil meyvenin yetenekleri.
Luffy ise lastiği bir sanatçı gibi kullanıyor. Arada ki farkı umarım anlamışsındır.
Bunu önceden yazdım Sen cevabı vermeden önceBu cevap mı şimdi?
Luffy sanatçı diyorum. Adam lastiğin geriliminden bile teknikler çıkarıyor. Hani fiziksel bir deha bu adam. Yeteneğin dibi bu adamda anlayacağın.Lufy yeteneksiz ise suç Doflamingo da mı yani ? Söyle değişsinler meyveleri.
Dofy onuda uyandırır , kral yapar. Sonra Lufy bu benim mi meyvem diye ağlar.
Son mesajımı alıntıladın sandım.Bunu önceden yazdım Sen cevabı vermeden önce
Luffy kaçamazdı.Ayakta duramayan adamın kaçacağına inanıyorsan bi şey demiyorum Nasıl kaçacağınıda yaz aydınlanalımMangayı bi daha oku diyecem yanlış anlayacaksın. Luffy ne diyor Gatz'a hatırlıyor musun? :S
Ailesini hiçe sayan adam ailesi var diye Torpil sayıyordu ? Garp-Dragon-Ace- Rayleigh bunların hepsini ezen adamsın. Hatta Lao G Garp'ı yener felan demiştin bir ara.( Yamulmuyorsam ) Dof'un Lao g'si var işte.Tabi canım Dof 12 yaşındayken şu anki tekniklerinin hepsini yapabiliyordu. Hatta Dof hiçbir şey yapmıyordu, ito ito no mi Dofun orasından burasından fışkırıp kendi kendine kuş kafesi kara şövalye falan oluşturuyor, içerde canı sakılınca Dofun eline hükmedip milleti kukla yapıyordu.