Şapkasını mı alır? Siyah olanı ise tamam da, hasır şapkayı rüyasında bile alamaz. Adam Hasır Şapkayı Akainuya bırakmamış biri, Dof kafasını alır, şapkasını alamaz.Şuanki Luffy'nin anca şapkasını alır Dof
Şapkasını mı alır? Siyah olanı ise tamam da, hasır şapkayı rüyasında bile alamaz. Adam Hasır Şapkayı Akainuya bırakmamış biri, Dof kafasını alır, şapkasını alamaz.Şuanki Luffy'nin anca şapkasını alır Dof
Luffy'ler tabii ki.O cevabı merak ettim. Lufy tarafının baya şansı var.
Bölüm taze olmasa cevap yazardımŞapkasını mı alır? Siyah olanı ise tamam da, hasır şapkayı rüyasında bile alamaz. Adam Hasır Şapkayı Akainuya bırakmamış biri, Dof kafasını alır, şapkasını alamaz.
Zoro ikisinden de güçlü ve dayanıklı.Bölüm taze olmasa cevap yazardım
Artı Zoro kim 20 dakika dayanacak ? Bege dayanabilir mi 20 dakika ? law dayanabilir mi ? Yok ee aynı ortamın adamı olan Zoro nasıl dayanıyor 20 dakika
Nerden biliyon ? Bu adam geceleri kulağınıza falan mı üflüyor ?Zoro ikisinden de güçlü ve dayanıklı.
Wano fatihinin kıyaslandığı kişilere bak ya...Bege dayanabilir mi 20 dakika ? law dayanabilir mi ? Yok ee aynı ortamın adamı olan Zoro nasıl dayanıyor 20 dakika
+2000!Zoro ikisinden de güçlü ve dayanıklı.
Evet, gecelerimi üçü ile birlikte geçiriyorum.Nerden biliyon ? Bu adam geceleri kulağınıza falan mı üflüyor ?