Zoraki fanlıkta oy olmaz len bilmiyon mu
Zoraki fanlıkta oy olmaz len bilmiyon mu
Reis fazla ezilmiş, oyu değiştireyim
Olur arada öyle, görmezden gelmek lazım. Yalnız ben de Luffy'ye oy atmadım o ne olacak? :/
Harbi ben bile reise oy atmışken sen nasıl atmazsın? Objektif olunca lufy bu bir yolunu bulur alır diyeceksin.Olur arada öyle, görmezden gelmek lazım. Yalnız ben de Luffy'ye oy atmadım o ne olacak? :/
Karaya ak mı diyelim göz göre? İyice pis Luffy fanı oldunuz ha.Harbi ben bile reise oy atmışken sen nasıl atmazsın?
Yanlış anlaşılma olmuş Reis, düzenleme yapıldı
Ne alakası var? Adil bir vs sonucu reis alır. Hemen gerekli senaryo ile aydınlatayım seni. Önce Law ışınlar Kata'yı sonra lufy g4 ile vurur, duvara çiviler o sıra Law Dof'la kendini başka yere ışınlamıştır. Sonra Law kendi ile lufy'yi yer değiştirir. Kata'ya gama atar. Tüm bunlar 28 sn içinde olur. Kata 27 sn sonra ölür. 1 dk olmadan Dof tek kalır. Aynı taktikle Dof gama yer ama bakarlar ki klon varmış. 1 dk 12 sn sonra Dof tek kalır ve uyanış açar. 7 saat sonra iki tarafta yorgunluk belirtileri gösterir. Sonra law zehirli bir şeyle saldırır. 2 gün sonra Dof artık ayakta kan kusmaya başlar. 3. güne 5 saat kala yani vs başladıktan tam 67 saat sonra Dof düşer. Alternatif senaryolar olabilir. İlk Dof gama falan yer gibi. Takılmayın oraya.Karaya ak mı diyelim göz göre? İyice pis Luffy fanı oldunuz ha.
Reyiz'e hata olmaz yani dikkatli olmak lazım.Yanlış anlaşılma olmuş Reis, düzenleme yapıldı