doff<kuma eyy ahalii bukesin bilgidir. Bu bilgiye göre yorum yapın
Aynendoff<kuma eyy ahalii bukesin bilgidir. Bu bilgiye göre yorum yapın
Ödül her ne kadar tam olarak gücü yansıtmasada Oda bu sayede okuyucuya bir fikir veriyordu.Hele serinin başlarında ödül=güç kavramı biraz daha net gibiydi.E Dof ve Kuma'yı da ilk gördüğümüzde ödülü yüksek olan Dof'tu.Ayrıca Dressrosa öncesi o shicilerin tanıldığı sıralama aynı zamanda güç sıralaması oluyor bence.doff<kuma eyy ahalii bukesin bilgidir. Bu bilgiye göre yorum yapın
Shichiler aşağı yukarı güç sırasına göre işleniyor aslında. Croco<Moria<Kuma<Hancock<Dof<Tosuncuk<Mihawk.Ödül her ne kadar tam olarak gücü yansıtmasada Oda bu sayede okuyucuya bir fikir veriyordu.Hele serinin başlarında ödül=güç kavramı biraz daha net gibiydi.E Dof ve Kuma'yı da ilk gördüğümüzde ödülü yüksek olan Dof'tu.Ayrıca Dressrosa öncesi o shicilerin tanıldığı sıralama aynı zamanda güç sıralaması oluyor bence.
Kuma Hancock'tan güçlüdür bence.Onun dışında katılıyorum.Shichiler güç sırasına göre işleniyor aslında. Croco<Moria<Kuma<Hancock<Dof<Tosuncuk<Mihawk.
Hocam doğru da Kuma direk zaten Crackarla vs yapar hatta Katakuri yapsa daha kötü olur kardeşinin zayıf noktasını biliyor bir vursa Cracker mefta yada kuma uçursa yine oyun dışı kalır yani Cracker zayıf halka burada he yanlış olmasın Cracker daha güçlüdür kumadan ama kuma ters rakip Crackera.Dof>Kuma. Bu bilgi kesin ve nettir ey ahali. Bu bilgi ışığında yorum yapın lütfen!
Aynen vede Ace de dofdan gucluÖdül her ne kadar tam olarak gücü yansıtmasada Oda bu sayede okuyucuya bir fikir veriyordu.Hele serinin başlarında ödül=güç kavramı biraz daha net gibiydi.E Dof ve Kuma'yı da ilk gördüğümüzde ödülü yüksek olan Dof'tu.Ayrıca Dressrosa öncesi o shicilerin tanıldığı sıralama aynı zamanda güç sıralaması oluyor bence.
Yok la İva orda kendini bir şey sanıp o yüzden bol keseden sallıyordu bence.Ayrıca dediğim gibi o sıralama bence güç sıralamasıydı.Zaten o sıralamaya göre Hancock'un bi üstü oluyordu.@İllumiuchiha
Orası tartışılır. Gerçi ben sadece Dof-Kuma kısmına değindim. :/
@Hakili Yumruk
Hiç ama hiç sanmıyorum. :/ Iva'dan bol bol ayar yemiş zamanında. Çok da büyütmemek lazım.