Yahu eğleniyoruz şunun şurasında reyiz, alınma o kadar.

Yahu eğleniyoruz şunun şurasında reyiz, alınma o kadar.
Ne ihaneti lsdkflsdfHayır geçenki ihanetinden sonra kendini affettirmeye çalışıyor.
Tecavüz değil. Heralde ailemi öldürme yatağını yıllar boyu ısıtayım demiş. Sonra alışmış kudurmuştan beter derler. Gerçi burda tam tersi de olabilir. Bilemedim.Kuma?
Diğer eş kim?
Adam direk tecavüz ettiğini söyledi de fanlara anlatamıyoruz işte.![]()
Çeliği kum torbası olarak kullandıkları evrende çelik adam olmak da ne bileyim. Gerçi patronu kum torbasının real versiyonu. Çok güzel oturmuş.Zoro'dan tek yiyen adamı posta koymak için kullanma bari.![]()
Tek yiyen derken? Sen seriyi okumuyorsun ben buna kanaat getirdim.Zoro'dan tek yiyen adamı posta koymak için kullanma bari.![]()
E bu da tecavüze giriyor zaten.Tecavüz değil. Heralde ailemi öldürme yatağını yıllar boyu ısıtayım demiş. Sonra alışmış kudurmuştan beter derler. Gerçi burda tam tersi de olabilir. Bilemedim.
Inu ve Neko, Mingo ve ailesinin içinden geçerken diğerleri çekirdek kola yapar. Inu veya Neko'dan biri Sulong formuna geçerse; Sulong formuna girmeyen diğeri de çekirdek kola yapan ekibe katılır.
nETek yiyen derken? Sen seriyi okumuyorsun ben buna kanaat getirdim.
Şuana kadar Zoro'yu en zor duruma düşürmüş adam hakkında dediklerine bak:S
MIhawk tek atamadı bu çara.
Zoro’nun adama tüm vuruşları 0 damage koydu. Sonra tek vuruşta crit attı Zoro.Tek yiyen derken? Sen seriyi okumuyorsun ben buna kanaat getirdim.
Şuana kadar Zoro'yu en zor duruma düşürmüş adam hakkında dediklerine bak:S
MIhawk tek atamadı bu çara.
Ya cidden Kedi’yi yenebilir mi Croco? Kedi dediğimiz adam Jack’i dövüyor. Jack dediğimiz adamdan Dof çekiniyor. Croco’yu ne yapar kedi?Çeliği kum torbası olarak kullandıkları evrende çelik adam olmak da ne bileyim. Gerçi patronu kum torbasının real versiyonu. Çok güzel oturmuş.
Ona sor :dNe ihaneti lsdkflsdf