Inu ve Neko varken kazanacaklarını düşünmüyorum.Siz de mi Obito'cu hanım?CC zehiri salıp oksijeni bir kessse Doflamingo Vergo ve Pica deşer bunları. :-(

Inu ve Neko varken kazanacaklarını düşünmüyorum.Siz de mi Obito'cu hanım?CC zehiri salıp oksijeni bir kessse Doflamingo Vergo ve Pica deşer bunları. :-(
Oda üstü kapalı şekilde Violetin, Dofun mmm kibarca.... Kuması yaptığını söyledi...Yooo. O sadece Doflamingo'nun şeytani karizmasına dayanamadı ve ablasının katiline ve ülkesinin işgalci işkencecesine aşık.
Oda onaylı.![]()
Nereye içinden geçmesi be Sezar dahil tüm yöneticiler 300 milyonluk adamlar en az.Sadece inu neko ve pedro var hatrı sayılır olan.Kedi ve köpek gibi 5 - 10 tane adam daha mı var da içlerinden geçiyorlar yoksa Mink’lerde bilmediğimiz cevherler mi var ?Konudaki ikinci mesaj bana ait bi bak istersen, bana da gülersin sen, karşılıklı oldu![]()
Aşırı hak verdim.Inu ve Neko, Mingo ve ailesinin içinden geçerken diğerleri çekirdek kola yapar. Inu veya Neko'dan biri Sulong formuna geçerse; Sulong formuna girmeyen diğeri de çekirdek kola yapan ekibe katılır.
Sen bilirsin.Karar senin kararınAile alır da Low ve Croco ile alamaz.Ben dönüyorum kararimdan
Hayır geçenki ihanetinden sonra kendini affettirmeye çalışıyor.Sende çok ağır stockholm sendromu var galiba![]()
Kuma?Oda üstü kapalı şekilde Violetin, Dofun mmm kibarca.... Kuması yaptığını söyledi...
Zoro'dan tek yiyen adamı posta koymak için kullanma bari.