Doğrudur tabiki. Fakat demeye çalıştığım Zoro da lider statüsüne sahip olduğunu kanıtladı. Durumun vehametine rağmen risk aldı.Luffy çoktan vurmuş olurdu zaten Orochi'ye. Zoro'yu durdurmaya çalışmak şöyle dursun.
Doğrudur tabiki. Fakat demeye çalıştığım Zoro da lider statüsüne sahip olduğunu kanıtladı. Durumun vehametine rağmen risk aldı.Luffy çoktan vurmuş olurdu zaten Orochi'ye. Zoro'yu durdurmaya çalışmak şöyle dursun.
Zoro zaten öyleydi. Sadece Wanolulara da göstermiş oldu.Doğrudur tabiki. Fakat demeye çalıştığım Zoro da lider statüsüne sahip olduğunu kanıtladı. Durumun vehametine rağmen risk aldı.
Nefes almasını da say Aydın. Ona da iş yapıyor.Nasıl yapmamış olacak? Momo'nun fahişe bacısı ile gülen fırıldağı Luffy mi kurtardı
Evet asıl mesele bu maalesef. Acı gerçeklerLuffy serideki herkese liderlik edecek. Dokuz kın mın boş.
Böyle bir ihtimal yok gibi ama olsa ve Kyoshiro liderlik etse tadından yenmezdi beLuffy ve Zoro hariç olacaktır. Denjiro'yu bekliyorum.
Denjiro varken lider olamamış, şimdi niye olsun? :/ İçlerinden biri ise mesele, lider Kin'emon.Luffy ve Zoro hariç olacaktır. Denjiro'yu bekliyorum.
Her yere lider olacaklarsa ne anlarım bu adamlarin mucadelelerinden?Böyle bir ihtimal yok gibi ama olsa ve Kyoshiro liderlik etse tadından yenmezdi be
En guclu Denjiro olabilitesi yuksek oldugu icin demistim :/Denjiro varken lider olamamış, şimdi niye olsun? :/ İçlerinden biri ise mesele, lider Kin'emon.
İş tabii oğlum dur bi soluklan, arc daha yavaş yavaş gelişiyorNefes almasını da say Aydın. Ona da iş yapıyor.