Hep konu dışında kalıyorum bu yüzdenVay arkadaş konu yine fizik, kimya, biyolojiye kaydı iyi mi
Vay arkadaş konu yine fizik, kimya, biyolojiye kaydı iyi mi
Lisede ileride ne işimize yarayacak diyip çalışmadınız, böle olur işte.Hep konu dışında kalıyorum bu yüzden
Tartışmayalaım o zaman bölüm çıksın okuyalım. Foruma da girmeyelim kapatın forumu da boşa masraf zaman kaybı olmazsın.Valla kardeşim çokta umrumdaydı
Doflamingo'nun havada nasıl uçtuğundan, Enel'in yıldırımının neden sinek vızıltısı etkisi yaptığından v.s v.s gibi şeylerle çokta ilgilenmiyorum
Geppo diye bir teknik var ve havada durabiliyorlar o ayak hareketi ile...
Doflamingo'nun olayını da sıradan bir mevzu ile bağlayacaktır işte bunu fizikle, kimyayla, biyolojiyle bağdaştırıp ne sonuca varacaksınız ki
Yıldırım ancak sigara yakabiliyorsa, Akainu'nun gönderdiği yanan kayalar üfleyerek söndürülebiliyorsa, bununda vardır sıradan bir açıklaması
Fizik hayal dünyasını açıklamaz yani Oda açıklar
Elektrik akımının voltajdan çok, amperi önemlidir. Enel'in attığı 200 milyon voltun amperi 1 olursa, adamı sadece gıdıklar. Bilimsel yönden açıklaması kolay yani.Seni bu bilinçli tüketici tavrından ötürü kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum
Ya da dur senin formatında cevaplayım...
Sen ve senin gibiler fizik, kimya, biyoloji formatında cevaplıyor diye bende mi öyle cevaplamalıyım?
Ha diyorsun yani o tarz cevaplanmıyorsa başka türlü de cevaplanamaz öyle mi
O zaman biz girmeyelim foruma bölüm çıksın fizikle, kimyayla, biyolojiyle tartışın...
Sana Enel'in yıldırımının neden yakıp yıkmadığını gerçek hayatla bağdaştırmayla baş başa bırakıyorum öyleyse ya da herhangi bir mesele ile
Öyle bir şey olmayacağının ben de farkındayım fakat seride adam istediği gibi değiştirir onu. 1 Volta 200 amper, 200 Volta 1 amper verebilir. Bu da Enel'in yüksek Voltajlı saldırılarının neden karakterleri öldürmediğini açıklamaya yeter.200 milyon volta 1 ampermi
nasıl bir fizikmiş lo o
Voltla amper arasında uçuk bir fark oluşmaz öyle.
şöyle açıklıyım sana Voltu motor hacmi olarak düşün Amperide Hp si olarak düşün. Biri artınca diğeri asla sabit kalmaz. ters orantılı değil düz orantılıdırlar
saçma bi açıklama olmuş insanı direnç kabul edersin yani elektrigin geçtigi tel gibi voltaj kaynagı E= enel amper = enelden çıkan elektrigin voltajı/direnç yani voltajla direnç oranlısı boyle oluyor . lise fizigiElektrik akımının voltajdan çok, amperi önemlidir. Enel'in attığı 200 milyon voltun amperi 1 olursa, adamı sadece gıdıklar. Bilimsel yönden açıklaması kolay yani.