Adam bu halde yonko mekanı basıyor ya tek başınaLaw'ın newgate benzerliğiyle beraber kişisel zevkime göre koydum onları, ama en çok Gecko Moria'yı yazarken gaza geldim potansiyeli gerçekten çok yüksek

Adam bu halde yonko mekanı basıyor ya tek başınaLaw'ın newgate benzerliğiyle beraber kişisel zevkime göre koydum onları, ama en çok Gecko Moria'yı yazarken gaza geldim potansiyeli gerçekten çok yüksek
Şu anki imparatorlardan seçme demişler 2 tanesini onlardan koymuşsun reisYani çooook seçenek var çok havalı o kadar çok karakter var ki. Seçmesi zor. Denizcileri, korsan olarak hayal edemiyorum o yüzden onları eledim, aynı şekilde devrimcileri de ... En azından havuzu biraz küçülttüm. Geriye kalan düzinelerce 4'lü kombinasyon var ancak bir dene attırayım desem ahanda şöyle bişi olabilir;
Magellan
Shanks
Blackbeard
Crocodile
Law ile WBnin benzediği nokta var mı?Law'ın newgate benzerliğiyle beraber kişisel zevkime göre koydum onları, ama en çok Gecko Moria'yı yazarken gaza geldim potansiyeli gerçekten çok yüksek
Güç olarak, law imparator gücüne sahip olsaydı meyvesinin yıkıcılığı ile newgate ayarı bir imparator olurdu demek istedim. Yoksa kişilik olarak yokLaw ile WBnin benzediği nokta var mı?