Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dört İmparator vs. Dünya Hükümeti

Kim Alır?

• Kullanılan toplam oy
    256
Ben Amiral > Yonko gibi bir yorum yapmadım. İsim isim bakmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum. Big Mom'ın nasıl yenildiği ortada. Luffy'nin pili bitmesi, Teach'in Akainu'dan kaçması, Kuzan'ı görünce tırsması gibi durumlarda var. Her amiral Yonko alır gibi bir iddiam yok. Sadece eşleşmelere göre şansları olduğunu düşünüyorum. Sen sürekli amiralleri, Garp'ı falan gömüyorsun. Alakasız konularda bile sallıyorsun bu karakterlere. Akainu gibi güçlü olduğu bariz bir karaktere çöp falan deyince objektif olmaktan çok hater gibi gözüküyorsun.
Senin yanlış anladığın mevzu şu ki benim amirallere çöp demem, onların güçsüzlüğüne atıf değil. Onların karakterlerine atıf. Mesela Fujitora da amiraldir ama ona hiç çöp demedim, çünkü tertemiz bir karaktere sahip. Akainu, Aramaki gibi insanların karakteri çöp olduğu için onlara çöp diyorum. Yoksa onlar da Amiral, Yonko ile dövüşebilecek güce sahipler ama yenemezler. 1v1’de hiçbir amiral yonko’dan birini yenemez. Şu ana kadar 3 İmparatorun(bm, kaidou, wb) devrildiğini gördük, hepsi de bölüm sonu canavarı gibi yüzlerce kişi tarafından yüzlerce kez saldırıya uğradılar, bunlar da yeterli gelmedi, tonla dezavantaj verildi(Kaidou ada taşıdı, magmaya düştü, rastlantı o ki o an da magmanın patlayacağı tuttu, wbye bir anda Teach’ler pusu kurdu, squardo deşti vs.) ancak yenilebildiler. Mesela Luffy’i indirecez diye 5 gorosei + 1 amiral + tonla denizci + yapay şiçiler falan bir ton etmen oluşturuldu, buna rağmen devrilmediler. Aynı ark Teach ve Shanks rakiplerini rahatlıkla devirdiler. Shanks direkt tekleyip geçti, Teach de efor sarf etmedi.
Zoro henüz amiral seviyesinde değil. Tayfanın amiraller ile dövüşecekleri de kesin değil ayrıca. Amiraller kolayca aradan çıkarılacak tipler olsa şimdiye düşerlerdi kaç yüz bölümdür hikayedeler. Sağ kollardan daha önemli konumda olan karakterler bunlar. Bir amiral Yonko alamasa bile Yonko tayfasında eşleşeceği adam kaptanlar olur sağ kolları değil. O yüzden kutsal şövalyelerden daha önemli oldukları kesin benim açımdan. Gorosei'de tartışmalı bir konu zaten çoğu kişi için o kadar etkileyici bir profil çizmediler.
Şu an amiral seviyesi değil zaten, sağ kol seviyesi. Ben Beckman ayarı vardır, belki ondan daha güçsüzdür. İleride Amiralle eşleşememesi için hiçbir sebep yok. Bu adam H. Haki’yi düzgün kullanmazken Kaidou’ya kalıcı yara bıraktı, amiralle mi dövüşemeyecek? Sen Zoro’dan ne bekliyorsun mesela, seri sonuna kadar ne yapar bu karakter? King ayarı karakterlerle mi dövüşür? Beklentin ne?

Senin yanlış anladığın mevzu şu ki benim amirallere çöp demem, onların güçsüzlüğüne atıf değil. Onların karakterlerine atıf. Mesela Fujitora da amiraldir ama ona hiç çöp demedim, çünkü tertemiz bir karaktere sahip. Akainu, Aramaki gibi insanların karakteri çöp olduğu için onlara çöp diyorum. Yoksa onlar da Amiral, Yonko ile dövüşebilecek güce sahipler ama yenemezler. 1v1’de hiçbir amiral yonko’dan birini yenemez. Şu ana kadar 3 İmparatorun(bm, kaidou, wb) devrildiğini gördük, hepsi de bölüm sonu canavarı gibi yüzlerce kişi tarafından yüzlerce kez saldırıya uğradılar, bunlar da yeterli gelmedi, tonla dezavantaj verildi(Kaidou ada taşıdı, magmaya düştü, rastlantı o ki o an da magmanın patlayacağı tuttu, wbye bir anda Teach’ler pusu kurdu, squardo deşti vs.) ancak yenilebildiler. Mesela Luffy’i indirecez diye 5 gorosei + 1 amiral + tonla denizci + yapay şiçiler falan bir ton etmen oluşturuldu, buna rağmen devrilmediler. Aynı ark Teach ve Shanks rakiplerini rahatlıkla devirdiler. Shanks direkt tekleyip geçti, Teach de efor sarf etmedi.
İşte bana göre 1v1'de yenebilecekleri durumlar olabilir. Akainu özellikle Big Mom veya Teach'i yense şaşırmam ben. Law ve Kid'e karşı dövüşme şekline bakarsak Kuzan'da indirebilir gibi BM'yi. Savaş zekası kıt bir karakter. Henüz bir amiralin devrildiğini görmedik fakat Akainu MF'de baya bir kişiyi karşısına almıştı. Kaido'nun yerinde olsaydı Wano'da benzer performans gösterebilir diye düşünüyorum. Güncel halinin son gördüğümüzden daha da güçlü çizileceğini düşünüyorum çünkü. Kınlara karşı zorlanmazdı, Novalardan da o esnada Luffy hariç fazla güçlü biri yoktu. O bile ileri seviye kral haki uyandırana kadar Kaido'ya karşı ciddi bir şey yapamıyordu. Joy Boy'un bıraktığı haki olmasa Luffy'ler kaçamayabilirdi bu arada. Teach'de dikkatsiz olduğu için denize düşüyordu az kalsın. Big Mom desen öyle yüzlerce kişiye karşı savaşmadı, o kadar epik bir ölümü de yoktu.

Şu an amiral seviyesi değil zaten, sağ kol seviyesi. Ben Beckman ayarı vardır, belki ondan daha güçsüzdür. İleride Amiralle eşleşememesi için hiçbir sebep yok. Bu adam H. Haki’yi düzgün kullanmazken Kaidou’ya kalıcı yara bıraktı, amiralle mi dövüşemeyecek? Sen Zoro’dan ne bekliyorsun mesela, seri sonuna kadar ne yapar bu karakter? King ayarı karakterlerle mi dövüşür? Beklentin ne?
Dövüşemez demedim de henüz herhangi bir sahne çizilmedi buna dair. Yoksa illa bir müddet tutar, ileride o seviyeye de gelir ama bir amiral ile kesin eşleşir diyemem. Bir sonraki rakibi Shiryu olabilir. Ondan sonra da Kutsal Şövalyelerden biri veya Nusjuro olabilir belki. Amiralleri teke tek bir dövüşte indirecek biri olursa bu Luffy, Dragon veya Sabo olur gibi geliyor bana. Bu üç karakterde Zoro'dan güçlüdür zaten bana göre. Zoro amiral seviyesine geldiğinde bile bir amiralle dövüşeceği kesin değil bence.

Son düzenleme:
Luffy'nin Kizaru'ya doğrudan dokunabildiği bir panel ya var ya da yok gerisinin hepsi Kizaru ya vegapunk'ı yakalamaya çalışırken oluyor ya da başka bir yere odaklanmışken ki dediğin çoğu şey de yanlış, Kizaru'nun amacı Luffy'i yenmek değil Vegapunk'ı öldürmek bu yüzden sürekli açık veriyor ve Luffy'den çok daha fazla enerji harcamasına yol açıyor Luffy'nin yapması gereken tek şey arkasını dönmüş olan Kizaru'ya saldırmak ki tüm bunlara rağmen Luffy ile Kizaru aynı anda bitiriyor bunlar da sözde denk savaşmayan insanların görüntüleri sana göre ki bu panellere bakınca kizaru'nun daha iyi bir performans gösterdiğini söylemek uçuk değil

Luffy'i daha önce g5 formunda görmesek ilk defa kizaru'ya karşı g5 açsa o zaman diyeceğim ki gerçekten de Lucci ile olan savaşı onu yorduğu için düştü ama öyle bir şey yok G5'in süresi oldukça kısıtlı ve Luffy'nin en büyük handikapı bu ama Lucci savaşından sonra dinlenmek için hatrı sayılır bir süresi bile oluyor zaten düzgün hasar bile atamamıştı lucci isimsiz saldırılara ruhunu veriyordu, kan alma sahnesi sadece kizaru'ya yazıyor kizaru tamamen hızıyla üstün geliyor luffy ise 1v1 de aynı şeyi gösteremiyor

değil Oda sbsde onayladı

Denizciler serideki ana düşmanlar değiller zoro'nun bir amiralle savaşmasını gerektirecek bir durum bile olup olmayacağı belli değil ama eğer Zoro Luffy'nin yok ettiği lucci ile bu kadar uzun süre savaşıyorsa gidecek çok yolu vardır, kizaru g4 Luffy'i çaresiz bırakmıştı, Zoro Lucci ile olan savaşındaki gibi süper bir performans sergilerse 2 dakika kadar dayanabilir 👏👏
Yahu lucci vs sinden sonra luffy et yiyor zaten herhangi dezavantajı yok kizaruya karşı.
Klavyene sağlık güzel açıklamışsın.

İşte bana göre 1v1'de yenebilecekleri durumlar olabilir. Akainu özellikle Big Mom veya Teach'i yense şaşırmam ben. Law ve Kid'e karşı dövüşme şekline bakarsak Kuzan'da indirebilir gibi BM'yi. Savaş zekası kıt bir karakter. Henüz bir amiralin devrildiğini görmedik fakat Akainu MF'de baya bir kişiyi karşısına almıştı. Kaido'nun yerinde olsaydı Wano'da benzer performans gösterebilir diye düşünüyorum. Güncel halinin son gördüğümüzden daha da güçlü çizileceğini düşünüyorum çünkü. Kınlara karşı zorlanmazdı, Novalardan da o esnada Luffy hariç fazla güçlü biri yoktu. O bile ileri seviye kral haki uyandırana kadar Kaido'ya karşı ciddi bir şey yapamıyordu. Joy Boy'un bıraktığı haki olmasa Luffy'ler kaçamayabilirdi bu arada. Teach'de dikkatsiz olduğu için denize düşüyordu az kalsın. Big Mom desen öyle yüzlerce kişiye karşı savaşmadı, o kadar epik bir ölümü de yoktu.
Reis iyi güzel diyorsun da herkes herkesi bu seride kurgu icabı yenebilir zaten. Senin mantıkla Buggy bile birilerini bir şekilde yenebilir. Ben mevcut güçlere göre olabilecekleri söylüyorum. Dediğim gibi, önceki ark Yonko indiren Law, bir başka Yonko olan Teach’e yem edildi, Kid ise diğer Yonko Shanks’a yem edildi. Kurgu icabı bu adamlar yan yattı, çamura battı, uyanış açtı, magmaya gönderdi, bomba patlattı falan derken ancak yenebildi. Gerçek bir dövüş ortamında, bu tarz zorlamalar olmadan bu adamların Yonko almasına imkan yoktu. Kurgu harici düşünecek olursak, eşit şartlarda almalarının imkanı olmadığını düşünüyorum.

Dövüşemez demedim de henüz herhangi bir sahne çizilmedi buna dair. Yoksa illa bir müddet tutar, ileride o seviyeye de gelir ama bir amiral ile kesin eşleşir diyemem. Bir sonraki rakibi Shiryu olabilir. Ondan sonra da Kutsal Şövalyelerden biri veya Nusjuro olabilir belki. Amiralleri teke tek bir dövüşte indirecek biri olursa bu Luffy, Dragon veya Sabo olur gibi geliyor bana. Bu üç karakterde Zoro'dan güçlüdür zaten bana göre. Zoro amiral seviyesine geldiğinde bile bir amiralle dövüşeceği kesin değil bence
Fujitora vs. Zoro sahneleri var buna dair. Sanji de en son Kizaru’nun saldırılarını blokluyordu. Bana göre Sanji vs Kizaru‘ya işaret bu. Fuji vs. Zoro da aynı şekilde. Akainu ile Sabo yapar diye düşünüyorum. Geriye Aramaki kalıyor, onu da Yamato ile görmüştük.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık