Olay ona gelirse Wb de Teach Thatch derken 6 7 tane komutan oluyor.Mfde 3 komutan vardı keza Bmde de o şekilde.Kaido için 3 tane olduğu kesin gibi.Şnks için Beckmanm yasopp ve roo ön planda.Yani genel olarak 3 komutan ve 1 kaptan şeklinde dizayn etmiş tayfaları.Konuyu uzatmak veya hikaye olgusuna eklemek istediği bir şey olunca da bir komutan daha var olayına giriyor mangaka.Yani Bm arcta 3 komutanımız var deyip oruç olayına hiç girmeyebilirdi.
Mfdeki Wb en güçlü idi.Bu benim için tartışmaya kapalı.Tabi Squardodan aldığı kılıç darbesi Wbyi fiziksel olarak pek etkileyecwk bir şey olmasa da hastalığını tetiklediği için Wbyi diğer yonkouların seviyesine düşürdü.Sakazukinin darbesi ile de Amiral seviyesinden bile aşağıya düştü.Kizaru ve Aokiji dalga geçiyordu artık.Tabi o son kuduruşu ayrı bir şey.Genç halinden esintiler sundu Baba.
Bir anlık hata diyorsun da Jozu Aokijiyi habersizken yakalamasına rağmen anca bir damla kan getirebildi dudağından.Aokiji ise tek attı Jozuya.Keza Marco Kizaruya gelip vurduğunda yüzeysel hasar bile verememişti.Kizaru o anda yakaladığında ise yeri öptürmüştü Marcoya.Sonra iyileştirdi tabi de bu kez kelepçeye yakalandı.Hani şu sen vurusun dikiş ben vururum toprak atarlar mevzusu yani.Mangaka net olarak çizmiş.Ace mevzusunu ayrı tutuyorum.Akainudan iki tane yedi
belki hapishanede eziyet falan etmişlerdir,duygularinı kontrol edemeyip dövüşe konsatre olamadığını düşünmek istiyorum şahsen.
Genelde yonkou vs denizciler Mf kadrosu üzerinden yapıldığı için eski üçlü sengoku ve garpı düşünerek yapıyorum çıkarımı mı.4 Amiral 4 yonkouyu durdursa sanki Garp geri kalan tüm komutanlara yeri öptürecekmiş gibi geliyor bana.Şaşırmam da yani böyle bir şeye.
Garp faktörü ile beraber 2 yonkouyu bayıltırlar 3 tanesi ile de kafa kafaya girerler diyorum ben.Tabi 3 yonkou ile olan dövüşün sonucunu kestiremiyorum.Denizcilerden 3 5 tane vasıflı koramiral görseydik bazı şeyleri kesinleştirirdim kendi adıma.Mesela Momongayı 25 yıllık fbde çiziyor ama bu adam kimdir necidir gücü ne kadar hiç bahsetmiyor.Gerçi Hancocka süren şu kadar buradayım derken sanki süre biterse defterini düreceģim der gibi görünüyordu ama bilemiyorum.