Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Doctor Who (2005-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 4 80.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 1 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Moffat eline ne dizi alsa batırıyor, hep doktorun merkezinde olduğu, salak saçma sonlarla bağlanan, duygu kasıcam diye ana etmen olan etmenleri yok sayan sezonlar yazıyor.
Rtd kötü bir bilim kurgucu. Bunu kendi de itiraf ediyor. Fakat kendisi en muhteşem drama yazarlarından olduğu için verildi kendisine dw. başyazarlığı. Adam elinde bulunan iyi bilimkurgu yazarlarını kullanmayı çok iyi başardı. Üstüne çok güzel sezonlar yazdı, karakterleri çok boyutlu ve taze tutmayı başardı, çok geniş özgürlükler tanıdı herkese vs. Vs.
Birazdan yazacaklarımda artniyet vesaire yoktur,
Moffat gözümüze sjwsaçmalıklarını abartarak soktuğu için sinir oluyorum. Rtd eşcinselliği çok iyi kullanmış biri, ki kendisi de eşcinseldir, onları normal kişiler olarak sunabiliyor. Moffatın karakterleri zaten ben özelim kafasında oluyor, yarattığı bill karakteri ise sürekli ben erkek sevmiyorum kii .s tarzında laflar ediyor, nardole karakteri abi benimde mavi arkadaşlarım var .s.s, doktor abi bakın viktoryada da şunşar var ayh yaşasın sevgi aşk, AŞK DİYORUM SEVGİ YAŞASIN SJWLİİİİK,gibi şeyleri gözümüze sokarak dizide amaçlanan şeyin alsi bir etki uyandırıyorlar. Sanki gay olmak çok kötü, ya da olmamış bir şey ki arada böyle bill gibi özel kişiler çıkıyor, ve doktor da kendini kötü şeyler hissetmesin diye pohpohluyor gibi oluyor. Çok kötü yani, adam 63den beri var olan efsanevi bir mitolojyi yok etti, resmen on coming storm, destroyer of the show, the last ruiner...
BBC: you cannot defeat us moffat you are not relevent
Sm: tell me bbc am i a normal writer.
Bbc:(Scanning) no!
Sm: do you know the shows ı have credited for
Bbc:(scanning) yes
Sm: then tell me oh greatchannel, what happened to them
Bbc:(In agony) ohhh my god noooooooo
Sm: i am moffat, basically run!!

Uzun zaman sonra güzel bir bölüm geldi. Keşke John Simm'in geri dönüşünü açıklamasalardı çok daha iyi bir etki bırakabilirdi bölüm.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık