Aşırı iyi sahne-What I did, I did without choice.
-I know.
-In the name of peace and sanity.
-But not in the name of the Doctor!
![]()
Aşırı iyi sahne-What I did, I did without choice.
-I know.
-In the name of peace and sanity.
-But not in the name of the Doctor!
![]()
Müthiş ya.Aşırı iyi sahne
Ooo uzun zaman sonra çeviriye döndün mü?Müthiş ya.
Yeri de gelmişken çeviri duyurumı yapayım. Eski sezon, dört bölüm.
http://altyazi.org/sub/m/23160/Doctor-Who.html
Eski bölümleri izliyordum da bu sefer çevireyim bari dedim. Doktor başkadır.Ooo uzun zaman sonra çeviriye döndün mü?![]()
Güzelse izleriz.Eski bölümleri izliyordum da bu sefer çevireyim bari dedim. Doktor başkadır.![]()
Yeni DW gibi değil. Doktor da daha Doktor olmamış zaten. Hele ilk bölümlerde yardım dahi etmek istemiyor. Ian ve Barbara yani Susan haricinde ilk yol arkadaşları ona öğretiyorlar resmen.Güzelse izleriz.
Yenisi boka sardı zaten bir şey olmaz.Yeni DW gibi değil. Doktor da daha Doktor olmamış zaten. Hele ilk bölümlerde yardım dahi etmek istemiyor. Ian ve Barbara yani Susan haricinde ilk yol arkadaşları ona öğretiyorlar resmen.![]()
Çok eksik var bir de. Sadece çeviri değil bölüm eksiği de var. Bazı bölümlerde video yok. Fotoğraf çekmişler kolaj yapmışlar arkadan ses geliyor ama. Tuhaf. Ben bazı yerleri İngilizce izledim. Bunu çeviresim geldi diye çeviriyorum.Yenisi boka sardı zaten bir şey olmaz.
O eksik olayını okumuştum. Bbc'nin arşivlerde bile yokmuş bazı bölümler.Çok eksik var bir de. Sadece çeviri değil bölüm eksiği de var. Bazı bölümlerde video yok. Fotoğraf çekmişler kolaj yapmışlar arkadan ses geliyor ama. Tuhaf. Ben bazı yerleri İngilizce izledim. Bunu çeviresim geldi diye çeviriyorum.
Aynen öyle.O eksik olayını okumuştum. Bbc'nin arşivlerde bile yokmuş bazı bölümler.